Abone Ol

AKP’li gazeteci, Hükümeti Minareler için eleştirdim deyince İsmail Saymaz gülme krizine girdi

Medyafaresi.com özel haber- İsmail Saymaz ve Rahim Er'in konuk olduğu televizyon programında İsmail Saymaz gülme krizine girdi.

Rahim Er AKP’yi eleştirdim dedi, Saymaz’ı güldürdü

Seçkin Akkoyun / Medyafaresi.com özel haber-

Haber Global Kanalı'nın Neden programına konuk olan Türkiye Gazetesi yazarı Rahim Er ve gazeteci İsmail Saymaz arasında geçen tartışmada ilginç anlar yaşandı. Rahim Er muhalif gazetecileri partizanca davranmakla suçladı.

İsmail Saymaz bu sözlere anında karşılık verdi. ''Türkiye gazetesinde yazdığınızın farkındasınız değil mi? Türkiye gazetesi kurulduğu günden beri hükümete destek veriyor, siz hükümete destek veriyorsunuz, beni taraflı gazeteci olmakla suçluyorsunuz'' diye serzenişte bulundu.

Rahim Er, ''İsmail, dalkavukluk başka bir şey, destek vermek başka bir şey ben Ak partinin doğru icraatına destek veririm, yanlış icraatını da yazarım' dedi.

İsmail Saymaz bu kez ''Hangisini yazdınız, mesela şu hususta eleştirdim diyebilir misiniz, bir eleştiri söyler misiniz'' diye sordu.

Rahim Er ''Mesela Minareler.. bakın ne alakası var diyeceksiniz, bizim klasik dini bir mimarimiz var onun bir şekli var'' diye sözlerine başladığında İsmail Saymaz gülümsemesine engel olamadı.

Rahim Er ise sözlerine şöyle devam etti ''Altunizade’de İlahiyat Fakültesinin camiinde minare şahadet parmağı şeklinde, ama onun şerefiyesi yok, Şehitler köprüsünün çıkışında minare var, yine şahadet parmağı şeklinde şerefiye yok, Yenibosna’da cami minare var şerefiye yok''.

Bunun üzerine gülme krizine girmemek için kendini zor tutan İsmail Saymaz ''üzgünüm bu eleştirilerinizi kaçırmışım'' diye cevap verdi.

İŞTE O VİDEO