Abone Ol

AKPli Çilez'den Kılıçdaroğlu'na: Ödersen Namertsin

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün Twitter'da paylaştığı videoda zamlar geri alınana kadar faturaları ödemeyeceğini söylemişti. AKP Amasya Milletvekili Hasan Çilez, Kılıçdaroğlu'na Ödersen namertsin dedi.

AKPli Çilez'den Kılıçdaroğlu'na: Ödersen Namertsin

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugün sosyal medya hesabından yayınladığı videoda, elektrik zamlarını eleştirerek halkın zorda olduğunu tekrar hatırlatmıştı. Halka IBAN ve elektrik faturalarını Cumhurbaşkanı Erdoğan'a göndermelerini isteyen Kılıçdaroğlu, zamlar geri alınana kadar kendisinin de faturaları ödemeyeceğini söylemişti.

Kılıçdaroğlu'na AKP kanadından ilk yanıt Amasya Milletvekili Hasan Çilez'den geldi. Çiliz, Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak, "Hadi ödeme. Ödersen namertsin. Senin elektrik paranı ben ödeyeceğim. Türk Halkı bu kadar sorumsuz bir siyasetçiyi hak etmiyor. İndirim yapılacağını mı haber aldı acaba? İndirim olursa 'Ben yaptırdım' demek için mi bu gereksiz işleri yapıyor? Çok adi ve hafif bir politika" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun "faturanı ve IBAN'ını Erdoğan'a gönder" çağrısına sosyal medyadan kısa sürede pek çok destek geldi; IBAN etiketi Twitter'da gündem oldu.

AKPli Çilez'den Kılıçdaroğlu'na: Ödersen Namertsin - Resim: 1