Abone Ol

AKP'li Belediyelerin Yasakladığı Sanatçılar Ayancık Sahnesinde Buluşuyor

Bu yıl 27'ncisi yapılacak olan "Ayancık Kültür, Keten ve Ahşap Festivali" 29 Temmuz’da başlayacak. Festivalde Melek Mosso ile Mehmet Erdem de sahne alacak. Niyazi Koyuncu ise 11 Haziran Cumartesi günü Ayancık İskele Meydanı’nda konser verecek.

AKP'li Belediyelerin Yasakladığı Sanatçılar Ayancık Sahnesinde Buluşuyor

Yasaklı sanatçılara Ayancık Belediyesi sahip çıktı. 

Geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 27.si yapılan Ayancık Kültür, Keten ve Ahşap festivali 29 Temmuz’da başlıyor.

Bu yıl önceki yıllara göre daha büyük ilgi görmesi beklenen festivalde Melek Mosso ve Mehmet Erdem sahne alacak. Son günlerde AK partili belediyelerin yasak getirdiği Melek Mosso, Ayancık’ta olmaktan büyük mutluluk duyacağını söyledi.

SİHİRBAZ SERMET ERKİN ÇOCUKLARI ŞAŞIRTACAK 

Çocukları da unutmayan Ayancık Belediye Başkanı Hayrettin Kaya festivale ünlü ilizyonist Sermet Erkin’i de davet etti. 

Sunuculuğunu Metin Uca’nın yapacağı festivalde, sürpriz söyleşi ve etkinlikler de yer alacak. 

Ayancık Belediye Başkanı Hayrettin Kaya, sanata ve sanatçıya sahip çıkmanın gururunu yaşadıklarını belirtti. Başkan Kaya Ayancık’ı bir kültür, sanat ve festival kentine çevirmek istediklerini vurgularken, tüm Ayancıklılar’ı ve çevre kentlerden yurttaşları festivale davet etti. 

KOYUNCU SINAVA GİRECEK GENÇLER İÇİN GELİYOR 

Ayancık Belediyesi festival dışında da kültür ve sanat adımları atıyor. 

Yaklaşan üniversite sınavları öncesinde Karadeniz müziğinin güçlü sesi Niyazi Koyuncu 11 Haziran Cumartesi günü Ayancık İskele Meydanı’nda sahneye çıkacak.

Sınav önce moral konseri heyecanla beklenirken, Başkan Kaya yaz boyunca önemli sanatçıları Ayancık’ta ağırlayacaklarını duyurdu. 

Ayancık’ta bu yaz Bülent Ortaçgil, Moğollar, Bulutsuzluk Özlemi, Hüsnü Arkan, Feridun Düzağaç ve Tuğkan’ın sevenleriyle bulaşacağı gelen haberler arasında.