Abone Ol

AKP'li Belediye Eski Otobüsleri Boyayıp Yeni Diye Hizmete Sundu

AKP’li Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz yıl satın aldığı 5 otobüsü boyayarak, yeni hizmete sunulan otobüslerle birlikte tören alanına dizmesi vatandaşların tepkisine yol açtı.

AKP'li Belediye Eski Otobüsleri Boyayıp Yeni Diye Hizmete Sundu

Kahramanmaraş Büyükşehir belediyesi 26 Şubat'ta 2021'de turkuaz renkli 5 toplu taşıma otobüsü satın aldı. Otobüsler törenle belediyenin taşıma filosuna katılarak hizmete başladı. Bu yıl ise belediye 5 yeni otobüs daha satın alındı.

Gerek bu otobüsler, gerekse diğer yeni alınan hizmet araçları için belediye binası önünde tören düzenlendi. Törene AKP Grup Başkan Vekili Mahir Ünal, Vali Ömer Faruk Coşkun ile AKP Kahramanmaraş milletvekilleri ve vatandaşlar katıldı.

ESKİ OTOBÜSLER YENİ RENGİYLE TÖREN ALANINDA

Yeni otobüs ve iş makinelerinin hizmete girmesi töreninde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Güngör, “Bu 10 tane otobüsümüzü, geçen yıl ve bu yıl aldığımız 10 tane otobüsümüzü, özellikle ana caddelerde ve daha uzun güzergahta hemşerilerimizin hizmetine sunmuş olacağız” dedi. Ancak, Güngör'ün 10 otobüs açıklamasının aksine, tören alanında 9 otobüsün bulunması dikkat çekti. Yetkililerden ise bu konuyla ilgili sorulara açıklama gelmedi.