Abone Ol

AKP'li Belediye Başkanının Mikrofonu Açık Kaldı: He de Geç Gitsin

Kayseri'de Valilik tarafından gerçekleştirilen toplantıda mikrofonunu açık kalan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'ye dönerek, "Bir şey deme, he de geç gitsin."

AKP'li Belediye Başkanının Mikrofonu Açık Kaldı: He de Geç Gitsin

Kayseri turizmin gelişmesi ve potansiyelin daha çok arttırılması noktasında karşılıklı görüş alışverişi yapıldığı toplantıya mikrofonunu açık kalan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç arasında yaşanan diyalog damga vurdu.

TURİZM İŞLETMECİSİ SIKINTISINI ANLATTI

Toplantıda uzun yıllardır turizm işletmecisi olduğunu ifade eden bir kadın Mehmet Özhaseki ve Memduh Büyükkılıç'a "Geçen sezon özellikle sıkıntıda kaldığımız durum var.

Hacılar yolu istikametinde bir hava akımı sebebiyle yol kapanıyor ve ister istemez gelen ve dönüş yapan misafirler yolu kullanamıyor ve mağdur oluyorlar. Bu da bizi çok üzüyor ve elimizden herhangi bir şey gelmiyor. Bununla alakalı ne yapılabilir, nasıl bir çözüm üretilebilir?"

ARALARINDAKİ DİYALOĞU TÜM SALON DUYDU

Kadının konuşmasına devam ettiği esnada Mehmet Özhaseki, yanında oturan Memduh Büyükkılıç'a doğru eğilerek "Hamdi yok dedi.

Bir şey deme, bir şey deme" Memduh Büyükkılıç da Mehmet Özhaseki'nin bu sözlerine "He de geç gitsin" karşılığını verdi.

Mikrofonun açık kaldığı anlarda ikili arasında yaşanan bu diyalog salondaki herkes tarafından duyuldu.