Abone Ol

AKP’de Rasim Ozan depremi! O vekil sahip çıktı

Boşnaklarla ilgili söylediği sözlerle gündeme gelen Rasim Ozan Kütahyalı, AKP içinde tartışmalara neden oldu.

AKP’de Rasim Ozan depremi! O vekil sahip çıktı

Rasim Ozan Kütahyalı AKP içerisinde de tartışma çıkardı. Boşnaklarla ilgili kullandığı sözlerle tepkileri üzerine çeken Kütahyalı’ya AKP İzmir Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Üyesi Hüseyin Kocabıyık, sahip çıktı. Kocabıyık, kişisel Twitter hesabından, Rasim Ozan Kütahyalı için övgü dolu sözlerle bahsetti.

MESLEK KAZASI

Kocabıyık, yayımladığı mesajlarında; “Rasim Ozan Kütahyalı'nın Boşnak kardeşlerimizle hiçbir sorunu yoktur. Kendisi geçmişteki Boşnak kurtuluş mücadelesine destek vermiş birisidir. Buna ben şahidim. Olan şey tamamiyle dikkatsizlik ve meslek kazasıdır” ifadelerine yer verirken Kocabıyık’ın attığı bu tweet sosyal medyada alay konusu oldu. 1 Mart 1992’de başlayan Bosna kurtuluş mücadelesine, 30 Nisan 1981 doğumlu ROK’un nasıl destek verdiği de açıklanamadı.

İşte Kocabıyık’ın attığı o tweetler:

AKP’de Rasim Ozan depremi! O vekil sahip çıktı - Resim: 1

Fetullah Gülen'i övmekle biliyor

Rasim Ozan Kütahyalıy’a sahip çıkan AKP İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık ise Fethullah Gülen’e yaptığı övgülerle biliniyor. Kocabıyık, Yeni Asır gazetesinde köşe yazarlığı yaptığı dönemde Fethullah Gülen hakkında, “Vicdani sorumluluğumun gereği olarak belirtmem gerekir ki, Fethullah Gülen Hocaefendi belki de son 1000 yılın en büyük Türk büyüklerinden birisidir” demişti.