Abone Ol

AKP'de kriz çıkaracak kavga: Berat Albayrak ve Mevlüt Çavuşoğlu ne diyecek?

Medyafaresi.com detay haber- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun kardeşinin Başkanı olduğu Alanyaspor ile Berat Albayrak'ın desteklediği Trabzonspor'un maçı olaylı bitti. Ahmet Ağaoğlu ile Hasan Çavuşoğlu arasındaki kavga kameralara yansıdı.

AKP'de kriz çıkaracak kavga: Berat Albayrak ve Mevlüt Çavuşoğlu ne diyecek?

Süper Lig'in 28. haftasında oynanan Aytemiz Alanyaspor - Trabzonspor karşılaşması sonunda protokol tribününde arbede yaşandı.

İddiaya göre Alanyaspor yöneticileri maçın son golüyle coşup, rakip takıma küfürler yağdırırken, "Damat" göndermesi de yaptı. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ise Mevlüt Çavuşoğlu'nun kardeşiyle kavga etti.

Beyaz TV'deki canlı yayına bağlanan Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun alkollü olduğunu ve kendisine küfür ettiğini iddia etti.

Ahmet Ağaoğlu ise Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun arkasında oturan ağabeyinin, ölmüş annesine küfrettiğini ve ona tepki gösterdiğini söyledi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Alanyaspor Başkanı'nın, 'Ağaoğlu içkiliydi' iddiasına, "Hayatım boyunca alkol almadım. Şimdi da alkol kontrolü yaptıracağım." yanıtını verdi.

Ağaoğlu ayrıca, Hasan Çavuşoğlu'nun telefonda Dışişleri Bakanı olan ağabeyi Mevlüt Çavuşoğlu'nu arayarak kendisine gösterdiğini belirtirken, "Mevlüt Bey benim çok saygı duyduğum bir bakanımız, onu olaya karıştırarak neyin mesajını veriyor" diye tepki gösterdi.

Alanyaspor Başkanı ise tekrar açıklama yaptı, telefonla aradığı ismin Mevlüt Çavuşoğlu olmadığını söyleyince, Ağaoğlu güldü ve Ertem Şener'e seslenerek, "Hasan Bey'e neden telefonunda Mevlüt Bey'i bana gösterdiğini sorun, kime naklen yayın yapıyordu?" diye konuştu.

medyafaresi.com