Abone Ol

AKP Kulisi: Bazı Bakanlar Birbiriyle Küs, Konuşmuyorlar

Gazeteci Orhan Uğuroğlu, AKP'den 28 vekilin ayrılacağı yönündeki iddialara ilişkin rakamın ilerleyen günlerde artacağını kulis bilgilerinden aktardı. Öte yandan Uğuroğlu, AKP'li vekillerin "Bakanların birbirileriyle küs olduklarını artık sağır sultan bile duydu" dediğini ifade etti.

AKP Kulisi: Bazı Bakanlar Birbiriyle Küs, Konuşmuyorlar

Yeniçağ yazarı Orhan Uğuroğlu, "28 AKP milletvekili kapının ağzında" başlıklı yazısında dikkat çeken kulis bilgilerini aktardı. 

Meclis kulislerinde '28 AKP milletvekili kapının ağzında' söylentilerinin yankılandığını ifade eden Uğuroğlu, "Fakıbaba'nın istifası üzerine öncelikle AKP ve sonra da diğer partilerin kulislerinde konuşulanlara değinmek istiyorum" dedi.

AKP'Lİ VEKİLLER DE İSYAN ETTİ

"Birincisi; Saray'ın milletvekillerine kapalı olması, ikincisi; bakanların kapıları da milletvekillerine kapalı, üçüncüsü; milletin yüzüne bakamıyorlar ve dördüncüsü; AKP'deki çöküşü görüyorlar" diyen Uğuroğlu, AKP'li 4 vekil ile görüştüğünü ifade etti.

AKP'ye karşı ortak eleştirilerini aktaran vekiller en büyük şikayetin ekonomik kriz olduğunu savunuyorlar.

"SAĞIR SULTAN BİLE DUYDU"

Uğuroğlu'nun yazısının ilgili bölümü şöyle:

"28 rakamının önümüzdeki günlerde artacağı da kulislerde seslendiriliyor AKP'li 4 milletvekili ile konuştum. Ortak eleştirilerini şöyle sıralayabilirim.

"Partimizin en büyük sıkıntısı kuşku yok ki 20 yıl sonra Türk milletini ekonomik olarak çok büyük sıkıntıya düşürmesidir.

Ekonomik kriz milletin bizlere yönelttiği birinci sorundur. Ancak ne yazık ki bu sorunun çözümü ortaya koyulmuyor.

Bakanların birbirileriyle küs olduklarını artık sağır sultan bile duydu."