Abone Ol

Akit muhabiri Koray Aydın'a o soruyu sordu: Akşener'i FETÖ destekliyor demiştiniz...

MHP'den ayrılıp Meral Akşener'i destekleme kararı alan ve yeni partiye katılan Koray Aydın'a, bir yıl önce canlı yayında söylediği "Akşener'i FETÖ destekliyor" iması soruldu. Akit muhabirinin sorusuna Koray Aydın çok ilginç bir yanıt verdi.

Akit muhabiri Koray Aydın'a sordu: Akşener'i FETÖ destekliyor demiştiniz

Eski MHP Milletvekili Koray Aydın, MHP ve ülkücü hareketin kuruluş ilkelerinin, mevcut yönetim tarafından terk edildiğini savundu ve Meral Akşener’in partisinde olacağını açıkladı.

Koray Aydın, MHP'de olağanüstü kurultay tartışmalarının yaşandığı dönemde canlı yayına çıkıp, "Akşener'i FETÖ destekliyor" demişti. Akit muhabiri Koray Aydın'a dün bu sözlerini hatırlattı ve bir düzeltme yapıp yapmayacağını sordu.

Koray Aydın beklemediği bu soru karşısında önce şaşırdı, sonra düzeltme yapmayacağını söyledi.

İŞTE O VİDEO

KORAY AYDIN NTV CANLI YAYININDA AKŞENER İÇİN NE DEMİŞTİ?

MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin bir adayı FETÖ’nün desteklediği açıklamalarının sorulması üzerine Koray Aydın: “Soruyu dolandırmaya gerek yok. Bu konunun muhatabı ben değilim. Bu konunun muhatabı ortaya çıktı. O kesim bir arkadaşımıza destek verdiği açıktır. Biz de bunu görüyoruz ama kendisi cemaatçi mi değil mi onu bilemem. Bu her kesimden siyasi destek alma olarak da açıklanabilir ama bu sorunun muhatabı kendisidir" ifadelerini kullanmıştı.