Abone Ol

Akıncı’nın İlk Bölüm Bilançosu: 71 Kişi Öldürüldü 3 Polis Yaralı

Payitaht Abdülhamid, Diriliş Ertuğrul gibi dizilerin ardından yandaşların ‘Osmanlıcı duygulara’ hitap eden yapımlarına son olarak bir süper kahraman dizisi eklendi. ‘Yerli ve milli’ bir süper kahramanın hikayesinin anlatıldığı Akıncı adlı dizinin ilk bölümü, dün Atv’de yayınlandı.

Akıncı’nın İlk Bölüm Bilançosu: 71 Kişi Öldürüldü

BirGün'de yer alan habere göre,Yandaşların Osmanlıcı duygulara hitap etme amaçlı yapımlarına bir ‘yerli ve milli süper kahraman’ dizisi de eklendi. Akıncı adlı dizinin ilk bölümünde toplam 71 kişi öldürüldü, 3 polis yaralandı.

Atv'de ilk kez ekrana gelen 'Akıncı' dizisi reytinglerde Total'de 6., AB'de ise 7. olarak beklentileri karşılamadı.

Dizinin ilk bölümünde 3 aksiyon sahnesi yer aldı. İlk iki aksiyon sahnesinde Akıncı adlı süper kahraman, 2 ayrı çatışmaya girdi.

İlk çatışmada ABD askeri kıyafeti giymiş 30, ikinci çatışmada ise dizide kimliklerine dair henüz bir iz bulunamayan 20 kişi öldürüldü.

Dizideki süper olmayan kahraman karakteri komiser Cüneyt ise, Güneydoğu’da geçen bir sağlık ocağı rehine olayına tek başına müdahale ederek 21 kişiyi öldürdü, rehineleri kurtardı.

Öte yandan dizide 3 polis de, araçlarına düzenlenen silahlı saldırı nedeniyle yaralandı.

‘BEN NATO ÜYESİ DEĞİLİM’

Dizinin en çok dikkat çeken sahnesi ise “Ben NATO üyesi değilim” repliğinin yer aldığı sahne oldu. Sosyal medyada bu sahneyle ilgili birçok espri ve eleştiri yapıldı.