Abone Ol

Akın İpek'ten eşine: Üzülme sadakamız olsun!

Akın İpek'in eşi Nevin İpek Twitter'dan attığı mesajla gündemde.

Akın İpek'ten eşine: Üzülme sadakamız olsun!

Akın İpek'in oğlu Ali İpek ve kızları Esra ile Pelin İpek'de sosyal medyadan tepki yağdırdı. İşte İpek ailesinin tepkileri.

Koza-İpek grubuna el konulmasının ardından Akın İpek'in karısı Nevin İpek ile oğlu Ali İpek ve kızı Esra İpek sosyal medyadan arka arkaya twitler atıyor. Akın İpek'in eşi Nevin İpek kocasıyla ilgili attığı son twitle gündemde.

Şirketlere el konulduktan sonra Akın İpek, "Üzülme karıcığım sadakamız olur inşallah" demiş.

Akın İpek hakkında övgüler yağdıran Nevin İpek, "Evlendiğim ilk günden beri ömrüm eşimle gurur duymakla geçti. Çok yaşarttı gözlerimi. Ama bugün bu gururu bana yaşattığı için Allah'a ne kadar şükretsem azdır" dedi.

ÜZÜLME KARICIĞIM SADAKAMIZ OLSUN Nevin İpek, şirketlerine el konulmasının ardından eşinin tepkisini ise şu satırlarla dile getirdi;

-"İlk duyduğunda dedi ki, üzelme karıcığım sadakamız olur inşallah. Böyle bir adamla başa çıkmaya çalışıyorlar. Ne paranız ne de gücünüz yetmez".

Akın İpek'ten eşine: Üzülme sadakamız olsun! - Resim: 1

AKIN İPEK'İN OĞLU ALİ İPEK : ÇILDIRMAYACAK MISINIZ?

Akın İpek'in oğlu Ali İpek ise şirketlere el konulmasının ardından "Hadi herşeye el koydunuz! Alacak hiçbirşey kalmamasına rağmen ve biz hala HİZMET e devam ediyor olacağımızda çıldırmayacak mısınız?" diye yazdı.
Ali İpek cemaat yolundan ayrılmayacaklarını ise "Ya bide kayyumla mayyumla 'HİZMET' i bitirceklerini sanıyolar ya şu haldeyken gülesim geliyo:)" sözleriyle ortaya koydu.

"Evimizde yemeğimizi yiyen,ailemi iyi tanıyan herkese soruyorum" diyen Ali İpek, "Kimden bu kadar korkarsınızda sadece susarsınız? Allah'tan korkmaz mısınız?" dedi.

AKIN İPEK'İN KIZI ESRA İPEK

Akın İpek'ten eşine: Üzülme sadakamız olsun! - Resim: 2

Akın İpek'in kızları Esra İpek ise kardeşleri Ali İpek ve Pelin İpek Zenginler'in tweetlerini paylaşarak sosyal medyada yer aldı.

Akın İpek'ten eşine: Üzülme sadakamız olsun! - Resim: 3

GerçekGündem