Abone Ol

120 km hızla giden arabada cinsel ilişkiye girdiler!

Arjantin'de kameralera akılalmaz bir görüntü yansıdı. Şoför koltuğunda oturan adam ve sevgilisi 120 km hızla giderken cinsel ilişkiye girdi.

120 km hızla giden arabada cinsel ilişkiye girdiler!

Arjantin'de bir sürücünün otoyolda çektiği video herkesi şaşkınlığa sürükledi. Saatte 120 km hızla giden bir aracın içindeki çift cinsel birliktelik yaşıyordu. Bu şaşırtıcı ana tanık olanlar olayı cep telefonu kamerasıyla görüntüleyip internette paylaştı.

KAMERAYI GÖRÜNCE DAHA DA HIZLANDI

Arabanın şoför koltuğunda oturan adam, kucağına oturan kadın ile son hızda giderken birliktelik yaşıyordu. Oldukça tehlikeli anlara sahne olan bu durumu görüntüleyenler olduğunu gören adam, yavaşlamak yerine kendilerini kameraya alanlara hareket çekerek daha da hızlandı. Gözden kaybolan çiftin herhangi bir kazaya karıştığı rapor edilmezken polis soruşturma başlattı.

GÖRÜNTÜLER POLİSTE

Hem kendilerinin hem de çevredekilerin canını tehlikeye atan çift, ülkede büyük tepki çekti. Arjantin'deki Jujuy eyaletinde gerçekleşen olayda aracın plakasının alınamadığı ancak izlemeleri için görüntülerin polise teslim edildiği belirtildi.

120 km hızla giden arabada cinsel ilişkiye girdiler! - Resim: 1