Abone Ol

Akasya Durağı'a şok! Polis, dizi oyuncularına silah çekti!

Kanal D'de ekrana gelen Akasya Durağı dizisinin Çengelköy'deki çekimlerinde ilginç bir olay yaşandı. Polis, dizideki soygunu gerçek sandı ve...

Akasya Durağı'a şok! Polis, dizi oyuncularına silah çekti!

Özel bir kanalda yayınlanan televizyon Akasya Durağı dizisi için Çengelköy Natoyolu Caddesi üzerindeki bir kuyumcuda soygun sahnesi çekimi yapılırken olayı gören vatandaşlar soygun yapıldığını sanarak polise ihbarda bulundu. Senaryo gereği kuyumcudan altın alan kar maskeli 4 kişi ile kuyumcu arasında silahlı çatışma çıktı. Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar panik içinde polis imdat 155'i arayınca, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekibi, kaçmak üzere olan soyguncu kılığındaki oyuncularla karşılaşınca silahlarına sarıldı. Gerçek soygun yapıldığını sanan polisler, mermileri namluya sürerek ateş etmek üzereken oyuncuların dizi çekildiğini söylemesi üzerine durum anlaşıldı.

POLİS SİLAHLARI İNCELEDİ
Oyuncu ve dizi ekibinin büyük tehlike atlattığı olay sırasında soyguncu kılığındaki 4 oyuncu kendilerine silah doğrultan polisi dizi çektiklerine inandırmakta güçlük çekince faciadan dönüldü. Bir süre sonra dizi çekildiğine ikna olan polis silahlarını indirince ölümle burun buruna gelen oyuncular adeta şoka girdi. Çevredeki insanların şaşkınlıkla seyrettiği olay sırasında ilginç görüntüler de yaşandı. Çevreyi tamamen saran polis, çekim sırasında kullanılan silahları toplayarak inceledi. Daha sonra kuuyumcu dükkanındaki kameraları gören polisler, çekim izni olup olmadığını sordu. Olayla ilgili tutanak tutan polis, işyeri sahibi ile dizi ekibinden bir görevlinin ifadesini aldı. Dizi yetkilileri, çekimle ilgili 155 Polis İmdat telefonuna bilgi verdiklerini söylediler.

ŞOKA GİRDİK
Ölümden dönen oyguncu rolündeki oyunculardan Fatih Bekir Çavuşoğlu, "İlk defa böyle bir şey yaşıyorum. Polisler bize silah çekince neye uğradığımızı şaşırdık. Hala olayın şokundayım. Dizlerim titriyor. Büyük tehlike atlattık" dedi. Görgü tanığı kuaför Hamza Kırlaroğlu ise, "Kısa sürede çok sayıda ekip geldi. Silah çektiler. Bir anda çatışma çıkacak sandım. Ama çekim olduğunu anlayınca ortalık yatıştı" şeklinde konuştu.

Turhan ARSLANOĞLU / AHT