Abone Ol

Ak Parti'ye yakın Twitter hesapları kapatıldı!

Twitter'da Ak Parti'ye yakınlığı ile bilinen Esat Ç., Kuşçubaşı Eşref, Anahtar ve Ak Kulis hesapları Twitter'a gelen yoğun şikâyetler üzerine kapatıldı.

Ak Parti'ye yakın Twitter hesapları kapatıldı!

Ak Parti ile ilgili propagandaları ile tanınan hesaplar, Savcı Kiraz'ın şehit olduğu terör eylemiyle ilgili yayın yasağının ardından Kiraz'ın teröristlerle fotoğraflarını paylaşan hesapları tehdit ederek tepki görmüştü.

Ayrıca DHKC örgütü üzerinden Aleviler'i ve teröristlerin avukat kimliği ile adliyeye girmesiyle ilgili avukatları hedef göstermeleri Cemaat'e yakın ve muhalif hesapları harekete geçirdi.

Esat Ç. hesabının, 'Teröristlerle ilgili tweet atanları bize bildirin' tweeti ve diğer hesaplardan atılan tehditvari tweetler muhalif Twitter kullanıcılarını kızdırdı.

Ak Parti'ye yakın Twitter hesapları kapatıldı! - Resim: 1

SPAM YAĞMURUNA TUTULDULAR

Twitter aleminde Ak Troll olarak anılan hesaplar, Twitter kullanıcılarının şikâyetleri üzerine Twitter yönetimi hesapları kapattı.

Hesaplarının kapanmasının üzerine yeni Twitter hesabı açan Esat Ç. ve Kuşbaşı Eşref'in yeni hesapları da adeta spam yağmuruna tutuldu.

Esat Ç.: SAVAŞ BAŞLIYOR
Esat Ç.'nin yeni hesabı olduğu iddia edilen twitter hesabından, cemaatin kendilerine yönelik yeni bir savaş başlattığını duyurdu. Mücadelenin devam edeceğini ve bu hesaplara yönelik, karşı hamle başlatacaklarını duyuran Esat Ç., cemaatin hesaplarının spamlanacağını duyurdu.

Ak Parti'ye yakın Twitter hesapları kapatıldı! - Resim: 2