Abone Ol

AK Partili Özlem Zengin'den Ece Üner'e dikkat çeken 6284 yanıtı

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, 6284 sayılı yasa tartışmalarıyla ilgili konuştu. Bir dönem yaptığı "Çok yalnız hissediyorum" çıkışına da açıklık getiren Zengin, yaptığı seslenişin dışarıya dönük bir sesleniş olduğunu belirterek "Benim arzu ettiğim şey; kendi aramızda konuştuğumuz şeyi aslında arkadaşlarımızın daha sesli dile getirmeleri" dedi. Zengin açıklamasının devamında "Ve ayrıca da sürekli bu konular üzerinden de artık bir kuyuya düşüyormuş gibi hissediyorum" dedi.

AK Partili Özlem Zengin'den Ece Üner'e dikkat çeken 6284 yanıtı

Türkiye, 14 Mayıs'ta sandık başına gitmeye hazırlanırken; 6284 sayılı yasa ve İstanbul Sözleşmesi tartışmalarıyla ilgili AK Parti'den dikkat çeken açıklamalar geldi. Tv100'de Ece Üner'in sorularını yanıtlayan AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, tartışmalarla ilgili daha önce yaptığı bir dönem yaptığı "Çok yalnız hissediyorum" çıkışına açıklık getirdi. Zengin "Benim arzu ettiğim şey; kendi aramızda konuştuğumuz şeyi aslında arkadaşlarımızın daha sesli dile getirmeleri. Sadece kadınların değil erkeklerin de bunu söylemesi" diye konuştu.

ECE ÜNER 'HANGİ AK PARTİ?' DİYE SORUNCA...

Üner'in "Baktığınız zaman AK Parti'de 3. bölge 2. sırada Özlem Zengin ismini görüyoruz. 4. sıraya baktığımızda da Zekeriya Yapıcıoğlu ismini görüyoruz. Özlem Zengin der ki '6284 kırmızı çizgimizdir'; HÜDA-PAR'ın Genel Başkanı Yapıcıoğlu der ki '6284 kaldırılmalıdır.' Hangisi AK Parti'nin resmi duruşunu sembolize eder?" sorusuna da yanıt veren Zengin; "Biz kendi kimliğimizle onlar da kendi kimlikleriyle seçime giriyorlar. Biz seçimlere beraber girdiğimizde tırnak içinde söylersek kendisi AK Parti'nin milletvekili olmuyor zaten." dedi.