Abone Ol

AK Partili Metiner'den Erhan Çelik isyanı!

AK Partili Mehmet Metiner, bugünkü yazısında Erhan Çelik'in kendisine ve eşine yönelik eleştirileri Cumhurbaşkanı Erdoğan'a şikayet etmesine öfkeliydi.

AK Partili Metiner'den Erhan Çelik isyanı!

Mehmet Metiner, Erhan Çelik'in kendi kişisel meselesini Erdoğan üzerinden çözmek istemesine "isyan ediyorum" diye tepki gösterdi.

AK Parti İstanbul Milletvekili ve aynı zamanda Star yazarı olan Mehmet Metiner, bugünkü köşesinde TRT1 Ana Haber bültenini sunan Erhan Çelik'i eleştirdi.

Darbe girişimi sonrası TRT 1 ile anlaşan Erhan Çelik için "TRT basılırken Erhan Çelik ve Gülben Ergen neredeydi" eleştirisi yöneltilmişti.

Hedefteki isim tepkilere önce yazılı açıklama yapmış, son olarak iki gün önce TRT ekranlarında konuk ettiği Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakkındaki iddiaları gündeme getirip dert yanmıştı.

AK Partili Metiner'den Erhan Çelik isyanı! - Resim: 1Erdoğan'ın katıldığı programın ardından Erhan Çelik'e tepki yağdı!

Erhan Çelik'in canlı yayında içini dökmesine öfkelenen Metiner, şehit ailelerinin şikayet etmediği, “Tekrarı halinde gene çıkar gerekirse ölürüz!” dediği ortamda Çelik'i kişisel meselesi peşinde koşmakla suçladı.

Metiner, Erhan Çelik için yazısında "Reis’e duyulan sonsuz krediyi kendi şahsı için kullanmasına göz yumamayız." ifadelerine yer verdi.

Çelik'in Erdoğan üzerinden kendini bir yere oturtmasından rahatsız olduğunu ifade eden yazar, yazısına şöyle devam etti:

REİS ÜZERİNDEN İTİBAR ALANI AÇMAYA HAKKI YOK

"Hiç kimsenin hele hele böyle bir süreçte kendi kişisel meselelerini Reis üzerinden çözmeye veya Reis üzerinden kendine başka bir iktidar veya itibar alanı açmaya hakkı yok. Her birimiz hakkında her şey söyleniyor. Hem şahsımızla hem ailemizle ilgili neler deniyor neler.

Ama 15 Temmuz darbesinin sonuçlarıyla konuşulduğu ve henüz yüreğimizin lime lime olduğu bir zamanda Erhan Çelik’in kalkıp bu tarz bir soru sorması asla affedilemez. Kendi adıma affetmiyorum. Üslup itibariyle de, mahiyet itibariyle de son derece yakışıksızdı. O yüzden isyan ediyorum."