Abone Ol

AK Gençlik Babala Tv’ye gitmeyecek: Kendiniz çalın kendiniz oynayın

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Kemal Kılıçdaroğlu'na soru sormak için göndermek istedikleri 3 kişinin güvenliğinden endişe ettiklerini belirterek: “Arkadaşlarımızı sıkıntıya atamazdık. Bu nedenle arkadaşlarım programa gitmeyecekler, kendiniz çalın kendiniz oynayın” dedi.

AK Gençlik Babala Tv’ye gitmeyecek: Kendiniz çalın kendiniz oynayın

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bu hafta Babala TV isimli sosyal medya kanalında yayınlanan 'Mevzular Açık Mikrofon' programına konuk olacak Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili olarak Oğuzhan Uğur'a çağrıda bulunmuş, kontenjan talep etmişti. Programın yapımcısı Oğuzhan Uğur ise Gökçek'in talebini olumlu yanıtlayıp "3 kişi gönder ağırlayayım" demişti. Gökçek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Oğuzhan Uğur'a konuk etmek için söylediği isimlerden birinin Furkan Bölükbaşı olduğunu ifade etti.

"ARKADAŞLARIMIZI SIKINTIYA ATAMAZDIK"

Gökçek şu ifadeleri kullandı:

"Oğuzhan Uğur, pazar günü Kılıçdaroğlu’nu programına çıkarıyor. Ben kendisinden 30 kontenjan vermesini istedim. 3 kontenjan verdi. Sonunda 3 kışı bile olsa gitsinler diye düşündüm. Göndereceğim arkadaşlarımdan biri Furkan Bölükbaşı’ydı. Oğuzhan hoş Furkan’ın güvenliğine garanti veremeyeceğini söyledi. Elbette bu şartlarda arkadaşlarımızı sıkıntıya atamazdık.

Zaten medyaya intikal eden görüntüler de önceden ne yapacağı konusunda kendini ele veriyordu. Oğuzhan’ın önceden herkesten ne soracağını değişik bir bahaneyle öğrenmeye çalıştığı görüldü ve Kılıçdaroğlu’nu sıkıntıya sokacak hiçbir soruya yer vermeyeceğini açıkça belli etmiş oldu.

"TEZGAH BİR PROGRAM"

Devlete terörist diyenleri bile ekranına çıkartıp aklamaya çalışan bir zihniyetin önceden Kılıçdaroğlu’yla bir araya gelmesi, herkesten soracağı soruyu bile önceden öğrenmeye çalışması, kendin pişir kendin ye, tezgâh bir program olduğunu açıkça önceden ortaya koydu. Bu nedenle arkadaşlarım programa gitmeyecekler, kendiniz çalın kendiniz oynayın..."