Abone Ol

Ajda Pekkan'ın neden çocuğu olmadı?

Ajda Pekkan, yeni bir single ile sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Süperstar yeni projeleri ve özel hayatını Sabah'a anlattı..

Ajda Pekkan'ın neden çocuğu olmadı?

Sabah\'tan Necla Bayraktar\'a konuşan Ajda Pekkan herkesin merak ettiği "çocuk" sorusuna da cevap verdi..

İŞTE AJDA PEKKAN’IN YENİ ALBÜMÜ İÇİN VERDİĞİ POZLAR! FOTO GALERİ

İşte o röportajın bir kısmı;

- Artık daha sakin biri misiniz?
- Heyecanım, kaybettim mi? Hayır. Kalbim hâlâ kelebek gibi, ruhum da öyle. Onu kaybedersem hiçbir şey yapamam, yaşayamam. İçimdeki çocuk duruyor. Bu kadar uzun bir süre Ajda Pekkan olarak kalabilmemi o içimdeki çocuğa bağlıyorum.

- Böyle bir şöhretin içinde yaşarken bunları nasıl yaptınız?
- Çok kolay değil. Kendi kendinin psikiyatristi oluyorsun. Yoksa gittim geldim psikologlara, baktım olmuyor, duvarlara konuşuyorum. Ben Ajda Pekkan\'ım, nereden başlayayım, nesini anlatayım, bilmiyorum ki! \'Bir gün ben şarkı söyleyerek yola çıktım...\' Eeee sonra neler oldu? Bunları neden anlatayım? Ben onları kendime saklamalıyım. Unutmak istediğim günler de var, hatırlamak istediklerim de.

- Kadınlarla aranız nasıl?
- Kadınsı muhabbetleri pek sevmiyorum. Bu anlamda uzaylı olabilirim. Oturup da kim ne çanta almış, kim ne giyinmiş, kim kimle berabermiş... Hiç buralarda değilim. Benim bu anlamda, pek kadın arkadaşım yok.

-Herhalde sanat camiasından olmayan arkadaşlarınız da var. O insanlar nasıl davranıyor size? Mesela siz bir şey istediğinizde \'Hayır!\' diyen oluyor mu? Sonuçta karşılarındaki Ajda...
- Nasıl yani?

- Dostlarınız size hayır diyor mu?
- Bana hayır diyorlar mı? Bilmiyorum. Biz birbirimiz çok seviyoruz, ama çok zaman giriyor aramıza, bölünüyoruz. Ben çok çalışıyorum galiba...

- Üç ömre yetecek kadar işiniz, başarınız var. Biraz da ense yapmaz mı insan?
- Ense yaparsam, hayatın benim için artık biteceğine inanıyorum. Çünkü hayatım boyunca o kadar çok çalışmışım ki... Hiperaktifim, yani duramıyorum ben. Tatilde dinlenmesini bilmem.

- Bir çocuğunuz olsaydı...

- Sakın yanlış anlamayın, benim bir babaya falan ihtiyacım yok. Artık suni döllenmeyle bile çocuk yapılıyor ama dediğim gibi, 20 yıl önce bugünkü özgüvenim olsaydı... Ama yoktu ya, yoktu! Yoktu! Bir tarafım o korkunç büyük şöhrete sahip kadın, diğer yarım bir o kadar naif bir kadındı. Beni yemesinler diye hep uzak yaşadım insanlardan. Çünkü o kadar kolaydım ki!
- Çoğu sanatçının yaratmaya çalıştığı efsaneyi siz bozmaya çalışıyorsunuz...

- Benim bütün starlığım sahnede. Orada kaldığım süre içinde tamam, sahnede olan sahnede kalır.

- Kız kardeşinizle iyi anlaşıyormuş gibi görünüyorsunuz, aranız nasıl? Kıskandığınız olmuş onu.
- Evet, benim bir şarkımı söylemişti. O zaman biz Fecri Ebcioğlu\'yla böyle bir dalaşmıştık. O da gitti, Those Were the Days adlı şarkıyı Bu Ne Biçim Hayat adıyla kardeşime verdi. Benim de en meşhur, en popüler zamanım. Çok üzülmüştüm. Gittim, gece Fecri Ebcioğlu\'nun camını taşladım, indirdim aşağıya... Ne cesaret, ne delilik! Ne adrenalin! Arabayı kendim kullanıyordum; taşladım, sonra bindim arabaya vınnn diye uzaklaştım, ama elim kolum nasıl böyle tir tir titriyor. Ay nasıl yaptım bilmiyorum, çok zor bir şey gidip birilerinin evini taşlamak! Şimdi olsa beni bırakmazlar, o zaman sarışın biri geldi taşladı. Şimdi olsa kameralar falan, ay çok fena...

- Size bakınca insanın inanası gelmiyor camları taşladığınıza...
- Nasıl buldum o kocaman taşı, vallahi hatırlamıyorum, o cam nasıl kırıldı, onu da bilmiyorum! Ama kırıldı yani... İnanın o günden bugüne nasıl geldim, nasıl durdum, hiçbir şey bilmiyorum. Neden bilmiyorum, çünkü hep anı yaşadım ben. Maceracı ruhumu çok seviyorum. Her sabah \'Bugün ne olacak acaba?\' diyorum. Merakla yaşıyorum her şeyi.

- Gerçekten mi?
- Gerçekten. Ama tabii eskiden ilaç almadan yaşıyordum, şimdi ilaçla yaşıyorum. Çünkü hayatı taşıyabilmek, bazı şeyleri istemesen de kabullenebilmek, ne kadar olgun olursan ol, insana zor geliyor.

- Bu yazın hit şarkısı sizinki mi olacak?
Böyle iddialı konuşmaları hiç sevmiyorum. İddialı hareket etmeyi severim ama konuşmayı sevmem. Olursa da güzel olur

RÖPORTAJIN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

AJDA PEKKAN MECLİS ZİYARETİ FOTO GALERİ!

AJDA PEKKAN FOTOĞRAFLARI.. FOTO GALERİ

AJDA PEKKAN MADONNA’YI ARATMADI.. FOTO GALERİ

SÜPER STAR CEMİYETİ TWİST KONSERİNDE BULUŞTU.. FOTO GALERİ