Abone Ol

Ailecek yasak aşk baskın!

3. çocuğuna hamile olan A.Y., eşi S.Y.’nin bankacı sevgilisini önce BİMER’e şikâyet etti. Sonra da Trabzon’dan çağırdığı kayınvalidesi, kayınpederi ve görümcesiyle çalıştığı bankayı bastı.

Ailecek yasak aşk baskın!

İstanbul’da yaşayan evli ve 2 çocuk babası S.Y., iddiaya göre bankacı K.A. ile aşk yaşamaya başladı. 3. çocuğuna hamile olan eşi A.Y. ise durumu kocasının Trabzon’da yaşayan ailesiyle paylaştı. Bu arada, K.A.’yı Başbakanlık İletişim Merkezi’ne (BİMER) şikâyet etti.

Gelinlerinin durumu haber vermesi üzerine, S.Y’nin Trabzon’da yaşayan babası M.Y., annesi G.Y., erkek kardeşi B.Y. ve eşi S.Y. ile kız kardeşi L.K. hemen İstanbul’a geldi. Aile, hamile gelinleri A.Y. ve onun ablası A.B.’yi de yanlarına alarak K.A.’nın çalıştığı banka şubesini bastı. Aile, genç kadına mesai arkadaşlarının yanında hakaret ve tehditlerde bulundu.

Aldatılan eş, “Seni yaşatmayacağım, işini, aileni mahvedeceğim” diye bağırdı. Baskını yapan aile üyeleri hakkında ‘hakaret, tehdit ve huzur bozma’ suçlarından 1’er yıldan 5’er yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Anadolu 48. Asliye Ceza Mahkemesi’nde yapılan yargılamanın en ilginç yanı ise çapkın koca S.Y.’nin, sevgilisi K.A. için tanıklık yapması oldu. İfadesinde “İkisinden de kopamıyorum. Ne yapayım” diyen S.Y., “Boşanmak istedim. Ama mahkeme, ‘Eşimi aldatıyorum’ diye davayı reddetti” dedi.



TAHRİK İNDİRİMİ

Hâkim, eşinin sevgilisini tehdit ettiği öne sürülen A.Y.’yi ‘aşırı tahrik altında hareket ettiği’ gerekçesiyle 3 gün karşılığı olarak 60 TL, L.K.’ya da 95 gün karşılığı 1900 TL adli para cezası verdi. Duruşma sonunda aldatılan eş, hâkime “Aslında tek suçlu eşim. Onun sanık olması gerekirken biz ne duruma düştük” diyerek sitem etti.