Abone Ol

Ahu Yağtu aşkını sette buldu

Ahu Yağtu, aşk yaşadığı iddia edilen Tolga Tekin'i annesiyle tanıştırdı. Tekin'in İzmir'de sık sık Yağtu ve annesiyle görülmesi de aşk iddialarını doğruladı.

Ahu Yağtu aşkını sette buldu

Takvim'de yer alan habere göre dizi setinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönüştüğü iddia edilen Ahu Yağtu ile Tolga Tekin, bu dedikodular karşısında sessiz kalmıştı. Ancak yakın çevrelerine "Sadece çok yakın arkadaşız" diyen ikili, akılları karıştırdı. Dedikodulara göre Tolga Tekin, sadece Ahu Yağtu'nun değil anne Hülya Yörük'ün de kalbini fethetti. Sık sık Yağtu ve annesiyle İzmir'de görülen Tekin, dün de Yörük ile birlikteydi.

Ahu Yağtu aşkını sette buldu - Resim: 1

ANNEYE YAKIN TAKİP

Ahu Yağtu, dizi setinden birkaç arkadaşı ve Tolga Tekin'i annesiyle buluşturdu. İnstagram'da 80 bin takipçisi olan ünlü oyuncunun, takip ettiği 295 kişi arasında Hülya Yörük'ün de olması dikkat çekti.

Yörük'ün takipçileri arasında Ahu Yağtu'nun dizideki arkadaşlarından da bir tek Tekin'in olması bir başka detaydı. Yağtu'nun adı bir ara da Birkan Sokullu ile de anıldı. Ancak Sokullu'nun gerçek aşkının Berrak Tüzünataç olduğunun ortaya çıkmasıyla bu iddiaların gerçeği yansıtmadığı anlaşıldı.

Ahu Yağtu aşkını sette buldu - Resim: 2Ahu Yağtu yine kırmızı taytıyla

Ahu Yağtu aşkını sette buldu - Resim: 3Ahu Yağtu yakalandı, Cem Yılmaz'ı kızdırdı!

Ahu Yağtu aşkını sette buldu - Resim: 4Ahu Yağtu partiye arkadaşının kocasıyla geldi