Abone Ol

Ahmet Hakan'ın yakın arkadaşı Tahir Sarıkaya'dan İrfan Değirmenci'ye şok sözler

İrfan Değirmenci'nin Kanal D'den kovulması gündemdeki yerini koruyor. Yaşananlarla ilgili son değerlendirme Beyaz TV sunucusu Tahir Sarıkaya'dan geldi. Tahir Sarıkaya Ahmet Hakan'ın yakın arkadaşı olarak biliniyor.. Sözleri dikkat çekti.

Ahmet Hakan'ın yakın arkadaşından Değirmenci'ye şok sözler

İrfan Değirmenci'nin referandum tercihinden dolayı kovulmadığını belirten Tahir Sarıkaya, 'İrfan referandum görüşünü sosyal medyada kampanya haline getirdiği için kovuldu' ifadesini kulladı. Twitter'dan değerlendirmelerde bulunan Sarıkaya, mesajlarının devamında reyting göndermesinde de bulundu.

Ahmet Hakan'ın yakın arkadaşı Tahir Sarıkaya'dan İrfan Değirmenci'ye şok sözler - Resim: 1Ahmet Hakan Fatih Portakal'ı geçmek için 3 ay süre istedi

Tahir Sarıkaya Ahmet Hakan ile sık sık buluştuğunu belirten Beyaz TV sunucusu.. Hatta Ahmet Hakan'ın, reytinglerde 90 gün içinde birinci olacağına dair iddiaya girdiği isim. Bunu da Tahir Sarıkaya Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu'na anlatmıştı..

İŞTE O TWEETLER...


Tahir Sarıkaya
✔@TahirSarikaya06
İRFAN DEĞİRMENCİ NEDEN KOVULDU..!
DEĞİRMENCİ HAYIR DEMESİ YÜZÜNDEN KOVULMADI
DEĞİRMENCİ SİYASİ GÖRÜŞÜ YÜZÜNDEN KOVULMADI


İRFAN SOSYAL MEDYADA Refrndm GÖRÜŞÜNÜ BİR KAMPANYA HALİNE GETİRMESİNDENDOLAYI KOVULMUŞTUR
DOĞAN MEDYA 6 ARALIKTA ÇALIŞANLARINI UYARMIŞTI


İRFAN AHMET HAKANI SUÇLAMIŞ?
" Benim programım KANAL D haberden daha çok izleniyor" demiş...!

İRFAN DEĞİRMENCİYE ŞUNLARI SORUYORUM...!!!!!


İRFAN 2005 YILINDAN BERİ SABAH HABERİ SUNUYOR?
MADEM REYTİNGLERİNDE İDDİALI?3 YIL ÖNCE FOX'A BAŞLAYAN İSMAİL KÜÇÜKKAYA KARŞISINDA TUTUNAMADI


KANAL D'DE 8 YIL SABAH HABERİ SUNACAKSIN? TÜRKİYENİN EN ÇOK İZLENEN SABAH HABERİ OLMAN GEREKİR! VE AHMET HAKAN'A ÇAMUR ATACAKSIN BİR DE?


YİNE SÖYLİYORUM DOĞAN GRUBU İRFANI KOVMASINDA ALDIĞI KARAR "HAYIR" İÇİN DEĞİL. REFERANDUMU KAMPANYA HALİNE GETİRMESİNDEN DOLAYI ALMIŞTIR


İRFAN DEĞİRMENCİ AHMET HAKANI ÖRNEK VERECEĞİNE AYNI SAATTE YAYIN YAPTIĞI İSMAİL KÜÇÜKKAYI ÖRNEK GÖSTERSİN. KENDİSİNİ İKİYE KATLADI...!