Abone Ol

Ahmet Hakan'dan Cumhuriyet'e tepki

Barbaros Şansal'ın tweetlerine tepki gösteren Ahmet Hakan, kendisini hedef gösteren Cumhuriyet gazetesine yüklendi.

Ahmet Hakan'dan Cumhuriyet'e tepki

Hakan bugünkü köşesinde Barbaros Şansal hakkında yaptığı yorumu saptıran Cumhuriyet gazetesine tepki gösterdi.

Cumhuriyet ve Akit gazetelerinin amca çocukları olduğunu savunan yazar, bu gazetenin Akit'in ahlaksız stilinin aynen kopyaladığını yazdı. İşte Ahmet Hakan'ın Cumhuriyet eleştirisi:

CUMHURİYET GAZETESİNİN AKİT'TEN NE FARKI VAR Kİ?
TARAFSIZ Bölge’de canlı yayında Barbaros Şansal’la ilgili haberi, son dakika gelişmesi olarak verdim. Programda ilk söylediğim şey şuydu:

“Barbaros Şansal havaalanında bir linçe, bir saldırıya uğramış. Abuk sabuk bir tweet atmış, saçma sapan şeyler yazmış, bir de video çekmiş, milletin tepkisini çekecek bir sürü laf etmiş.”

Bunu söyledikten hemen sonra... Üstüne basa basa şunları söyledim:

“Linç olmaz. Saldırı kabul edilemez. Bu nasıl iş? Burası muz cumhuriyeti mi? Kim bu saldıranlar? Havaalanı görevlileri mi? Polis ne yapıyor? Böyle şey olmaz. Bu kabul edilemez. Cezayı hukuk verir. Siz kim oluyorsunuz da ceza vermeye kalkışıyorsunuz.”

Üstelik bu kısmı bir kere de söylemedim, defalarca söyledim. Peki ne yaptı Cumhuriyet gazetesi? Ne yapacak? Akit denilen paçavranın ahlaksız stilini aynen kopyaladı.

“Ahmet Hakan’dan tepki çeken Barbaros Şansal yorumu” başlığıyla yaptığı haberde sözlerimin sadece birinci bölümünü verdi, ikinci bölümünden ise tek harf olsun söz etmedi.

Trollükte ak trollerden hiç de geri kalmayan bir sürü tip, Cumhuriyet’in bu haberini kaynak göstererek... Başladı beni linç etmeye. Hiç öyle ahlaktan, insanlıktan, dürüstlükten falan söz etmeyin bana. Yok aslında birbirinizden farkınız. Hepiniz birbirinizin emmioğlusunuz.