Abone Ol

Ahmet Hakan'dan Cemil Barlas'a sert tepki: Densiz

Reina katliamcısının yakalanmasından sonra, Teröristin 4 yaşındaki çocuğuyla ilgili tweeti olay yaratan Cemil Barlas'a en sert cevap Ahmet Hakan'dan geldi.

Ahmet Hakan'dan Cemil Barlas'a sert tepki: Densiz

Kanal D Anahaber sunucusu Ahmet Hakan, Reina katliamcısının 4 yaşındaki oğlu için 'işkence' imasında bulunan Cemil Barlas'a 'densiz' dedi.

Dün özel sitede kıskıvrak yakalanan Reina katliamcısının çocuğu için twitter hesabından "Katil, çocuğu ile yakalanmış. Katili konuşturmak için o çocuk da ne şekilde kullanılması gerekiyorsa kullanılmalı. Ahlaki sakınca yok" diye yazan Cemil Barlas'a gün boyunca çok sayıda tepki gelmişti.

Ahmet Hakan, dün başarılı bir operasyonla yakalanan 34 yaşındaki Abdulkadir Masharipov'un oğlu için ilginç bir mesaj payaşan Cemil Barlas'ı es geçmedi. Anahaber bülteninde Cemil Barlas'ın tweet'ine değinen Ahmet Hakan, "Bazı densizler var 4 yaşındaki çocuk için saçma sapan imalarda bulunuyorlar. Emniyet güçleri 4 yaşındaki bir çocuğu bulduklarında 4 yaşındaki çocuğa nasıl davranılması gerekiyorsa öyle davranacaklardır" dedi. (Serhat Ramay- haberbedava)