Abone Ol

Ahmet Hakan, Cemal Enginyurt ve Ece Üner'i Topa Tuttu: Maganda Cemal...

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, kendisini "gereğini yapıyor" sözleri üzerinden eleştiren Cemal Enginyurt ve Ece Üner'e tepki gösterdi.

Ahmet Hakan, Cemal Enginyurt ve Ece Üner'i Topa Tuttu: Maganda Cemal...

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan konuk olduğu bir programda Abdülkadir Selvi'ye  "Vallahi Abdülkadir Bey köşenden gereğini yapacaksın. Ahmet Bey (Hakan) gereğini yapıyor…” demişti. Erdoğan'ın Ahmet Hakan'a yönelik kullandığı "gereğini yapıyor" sözleri tartışmalara neden oldu.

"FIRSATINI KOLLUYORMUŞ"
Ahmet Hakan bugünkü yazısında kendisini eleştiren Cemal Enginyurt ve Ece Üner'e sert sözlerle yüklendi. "Maganda Cemal’e gelince...O da televizyon stüdyosunda konuk dövmeye kalkışmıştı. Olaya tanık olan Barış Yarkadaş, maganda Cemal’in ettiği ağza alınmayacak küfürleri anlatırken, “Sokaklardan geliyorum. Ben hayatımda böyle küfürler işitmedim. Kanım dondu. Yüzüm kızardı” demişti. Ben de eleştirmiş ve kınamıştım Cemal’i." diyen Hakan, "Cemal, o gün bir şey diyememişti eleştirime. Demek ki o da içine atmış. Demek ki o da fırsatını kolluyormuş." yazdı.

 

 

     



"ONUN AÇISINDAN BİTMEMİŞ"
"Bir de kategori dışı Facebook Ece  var." diyerek Ece Üner'i de hedef alan Ahmet Hakan, "Sürekli Facebook’tan apardığı aforizmaları, insanlığın sırrını açıklıyormuş gibi bir yüz ifadesiyle dile getiren bu vatandaşla da geçmişte acı tatlı polemikler yaşamıştık. Benim açımdan yaşanmış bitmişti saygısızca. Ama demek ki onun açısından tam bitmemiş. O da fırsatını bulduğunu düşünerek bu saldırı korosuna katıldı." ifadelerini kullandı.