Abone Ol

Ahmet Hakan: Cem Küçük'ü işten atmayın Ethem bey

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan bugün yayınlanan yazısında Cem Küçük'ü hedef aldı.

Ahmet Hakan: Cem Küçük'ü işten atmayın Ethem bey

Cem Küçük'ün Kanal 24'deki programının yılbaşı öncesi nedensiz yere tatile girmesinin ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Suudi Arabistan gezisine götürülmemesi, Star gazetesinin yazarını işten çıkartacağına yorulmuştu.

Kulislere bomba gibi düşen iddianın ardından, daha önce "sinek gibi ezeriz" yazdığı, "medeni ölüye dönecek" diye ekranlardan tehdit ettiği Hürriyet yazarı Ahmet Hakan Star gazetesi sahibi Ethem Sancak'a yönelik bir yazı kaleme aldı. Ahmet Hakan "Cem Küçük'ü işten atmayın Ethem Bey" başlıklı yazısında "Hem siz bu adamın biletini keserseniz... Biz kimi okuyup eğleneceğiz? Ona acımıyorsanız bize acıyın bari." yazdı.

İşte yazısından dikkat çeken bölümler:

ETHEM Bey.
İşittim ki...
Cumhurbaşkanımız, Cem Küçük denilen çalışanınızı son anda uçağına almamış ve “yerimiz dolu” demiş.
Ve yine işittim ki...
Siz de bu Cem Küçük denilen çalışanınızın televizyon programını tatile çıkarmışsınız.
*
Bunun sonu kötü gelecek gibi görünüyor.
Sanıyorum bu adamın biletini kesmek üzeresiniz.
Çok rica ediyorum, yapmayın.
*
-Biliyorum, bu şahıs... Başkalarının ekmeğiyle oynamak, başkalarını işten attırmak, başkalarının biletini kestirmek için az takla atmamıştır ama bütün bunları dava için yapmıştır.
-Biliyorum, bu şahıs... Çok hakaretler etmiştir, çok tehditler yağdırmıştır ama bunu devleti ve lideri için yapmıştır.
-Biliyorum, bu şahıs... Sadullah Ergin hakkında balonlar savurmuştur ama bunu Paralel Yapı ile mücadele adına yapmıştır.
-Biliyorum, bu şahıs... Gammazlamayı, kara çalmayı, belden aşağı vurmayı, iftira atmayı, yaftalamayı şiar edinmiştir ama bunu biricik hükümeti için yapmıştır.
-Biliyorum, bu şahıs... “Dört bakan rüşvet almıştır” diyerek baltayı taşa vurmuştur ama bunu yaparken aslında Tayyip Erdoğan’ı yüceltmek istemiştir.
-Biliyorum, bu şahıs... “Kabataş bir kurguydu” diyerek bütün bir kurguyu perişan etmiştir ama bunu Paralel’in gazozuna ilaç atması sonucu yanlışlıkla yapmıştır.
Bu nedenle affedin kendisini.
*
Hem siz bu adamın biletini keserseniz...
Biz kimi okuyup eğleneceğiz?
Ona acımıyorsanız bize acıyın bari.