Abone Ol

Ahmet Çakar'dan Flaş Ankaragücü Yorumu: Doğal Akışa Uygun Değil!

Ünlü hakem ve yorumcu Ahmet Çakar paylaşımında, “Beşiktaş-Ankaragücü maçında futbolun doğal akışına uygun olmayan şeyler oluyor” ifadelerini kullandı.

Ahmet Çakar'dan Flaş Ankaragücü Yorumu: Doğal Akışa Uygun Değil!

Beşiktaş ile Ankaragücü’nün karşı karşıya geldiği Süper Lig’in 35. Hafta mücadelesi futbol sahalarında Ankaragücü'nün kendi kalesine attığı goller gündem oldu. Konuk takımın tecrübeli stoperi Ante Kulusic, 45+4 ve 52. dakikalarda iki kez kendi ağlarını havalandırarak Beşiktaş’ı 2-0 öne geçirdi.

ÇAKAR: FUTBOLUN DOĞAL AKIŞINA AYKIRI

Bu durum sosyal medyayı sallarken, Ahmet Çakar da tweet attı. Ünlü hakem ve yorumcu paylaşımında, “Beşiktaş-Ankaragücü maçında futbolun doğal akışına uygun olmayan şeyler oluyor” ifadelerini kullandı.

Ahmet Çakar'dan Flaş Ankaragücü Yorumu: Doğal Akışa Uygun Değil! - Resim: 1Ahmet Çakar'dan Flaş Ankaragücü Yorumu: Doğal Akışa Uygun Değil! - Resim: 2

Çakar daha önce Beşiktaş-Alanyaspor maçı sırasında da Marafona’nın yediği hatalı gol ve konuk ekibin kaçırdığı pozisyonlardan sonra “Futbolun doğal akışına uymayan tuhaf şeyler oluyor...” mesajını paylaşmıştı.