Abone Ol

Ahmet Çakar: Hakkınızı Helal Edin

''Fenerbahçe'yi şampiyon yapmayacaklar'' sözleriyle gündeme gelen ve TFF'nin konuyu savcılığa taşıması üzerine ''Bana bu bilgiyi veren hakemi satmayacağım'' diyen Ahmet Çakar Twitter hesabından helallik istedi.

Ahmet Çakar: Hakkınızı Helal Edin

Ahmet Çakar'ın "Faal bir hakemle konuştum, Fenerbahçe'yi şampiyon yapmayacaklar" sözü gündeme bomba gibi düşmüştü.

Fenerbahçe TFF'ye mektup yazmış ve konunun araştırılmasını talep etmişti. Fenerbahçe'nin bu talebin karşılıksız kaldığını açıklaması üzerine TFF, konunun savcılığa taşındığını şu sözlerle duyurmuştu;

“Televizyon yorumculuğu yapan eski hakem Ahmet Çakar, faal bir hakemle görüşme yaptığını iddia ederek, bir süredir hakem camiasını töhmet altında bırakan açıklamalarda bulunmaktadır.

Açıklamalarında herhangi bir somut kanıt sunmayan Ahmet Çakar, görüşme yaptığını iddia ettiği hakemin ismini açıklamayacağını defalarca vurgulamıştır.

Türkiye Futbol Federasyonu, Ahmet Çakar’ın müteakip defalar gündeme getirdiği iddialarla ilgili gerekli tahkikatın yapılması için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvuruda bulunmuştur.”

Hakemin ismini açıklamayacağını belirten Çakar “Bana işkence yapsalar bile ben bu hakemi satmam, ismini vermem. İsmi de önemli değil” demişti.

Bugün Twitter'dan paylaşım yapan Çakar'ın tweeti ise kafaları karıştırdı.

İşte o tweet...

Ahmet Çakar: Hakkınızı Helal Edin - Resim: 1

Böylesine önemli iddiaların ve konunun savcılığa taşındığının açıklanmasının ardından Çakar'ın bu mesajı sporseverler tarafından şaşkınlıkla karşılandı.