Abone Ol

Ahmet Çakar ben daha güzelim dedi, Ecem Uzgör'den yanıt geldi!

Katıldığı Top Model of the World Yarışması'nda Türkiye'yi temsil eden ve dereceye giremeyince sosyal medya üzerinden eleştirilen Ecem Uzgör, kendisine yapılan eleştirileri Yalova'da yanıtladı.

Ahmet Çakar ben daha güzelim dedi, Ecem Uzgör'den yanıt geldi!

Almanya'da geçen Ağustos ayında 42 ülkenin katılımı ile gerçekleşen Top Model of the World Yarışması'nda Türkiye'yi temsil eden ve dereceye giremeyen Ecem Uzgör, sosyal medyada çok eleştirildi. Yaşadığı Londra'dan tatilini geçirmek için Yalova'da oturan ailesinin yanına gelen Uzgör, yarışma sonrası sosyal medya üzerinden kendisine yapılan eleştirileri yanıtladı. Sosyal medyanın gündemine oturmaktan şaşkınlık yaşadığını açıklayan Uzgör, yapılan eleştirilere gülüp geçtiğini belirterek şöyle konuştu;

Ahmet Çakar ben daha güzelim dedi, Ecem Uzgör'den yanıt geldi! - Resim: 1Türkiye güzeli Ecem Uzgör tartışma yarattı!

"Ben 8 yıldır İngiltere'de yaşıyorum. Şarkıcıyım, kemancıyım. Bir de müzik grubumuz var. Bu grubu yakında Türkiye'ye getireceğim. Ayrıca 5 senedir top modellik yapıyorum. Almanya'da düzenlenen Top Model of the World Yarışması'nda ülkemi temsil ettim. İnsanların anlamadığı konu şu. Benim katıldığım yarışma 'güzellik' değil, 'modellik' yarışması. Şu anda 30 saniyede bir instagram ve facebook hesabımdan mesaj alıyorum. Bunları gönderenlerin büyük bölümü ise 18 yaşın altındaki kişiler. Bir de bayram dönemine denk geldiği için pek çok boşta kalan kişinin mesaj yazdığını düşünüyorum. Bunlara gülüp geçiyorum."

Açıklamasında, güzel olduğunu iddia etmediğini de belirten Ecem Uzgör, "Şu an resmi bir twitter hesabım yok. Instagram hesabım da ejem4music ismiyle. Ayrıca resmi facebook hesabım da Ejem Official. Bunların dışındakiler sahte hesaplar. Hakkımda 30 tane sahte hesap açılmış. Bunların hepsi yanlış" diye konuştu.

AHMET ÇAKAR'IN YORUMU