Abone Ol

Afra Saraçoğlu iddialı pozlarını peş peşe paylaştı

Başarılı oyuncu Afra Saraçoğlu, Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Seyran karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşmış durumda.

Afra Saraçoğlu iddialı pozlarını peş peşe paylaştı

Oyunculuğunun yanı sıra dikkat çeken güzelliğiyle de adından söz ettiren Saraçoğlu, sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı iddialı pozlarla gündemde kalmaya devam ediyor.

Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Beril Pozam ve Gülçin Santırcıoğlu gibi ünlü isimlerle birlikte rol aldığı Yalı Çapkını dizisi, Saraçoğlu'nun başarılı performansını izleyicilere sunuyor. Seyran karakterine hayat veren oyuncu, hem dizideki rolleri hem de güzellik ve tarzıyla dikkat çekiyor.

Ünlü oyuncu şu günlerde tatilini Barselona'da geçiriyor ve tatil anılarını sosyal medya üzerinden hayranlarıyla paylaşıyor. Saraçoğlu'nun tatil pozu, takipçileri tarafından büyük ilgi gördü. Özellikle güzellik ve şıklığıyla öne çıkan oyuncunun paylaşımına, Nurgül Yeşilçay'dan da övgü geldi.

Yeşilçay, yaptığı yorumda, "U baby sen ayrı güzel, Barcelona ayrı güzel" ifadelerini kullanarak Afra Saraçoğlu'nun güzelliğine vurgu yaptı. Saraçoğlu'nun tatil fotoğrafları ve sosyal medya paylaşımları, hayranları tarafından beğeni ve olumlu yorumlarla karşılanmaya devam ediyor.