Abone Ol

Afra Safraçoğlu ile Mert Ramazan Demir, Göcek'te denizde öpüşürken görüntülendi

Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncuları Afra Safraçoğlu ile Mert Ramazan Demir, tatil için gittikleri Göcek'te denizde öpüştü. İkili daha önce aşk yaşadıklarına yönelik iddiaları kesin bir dille yalanlıyordu.

Afra Safraçoğlu ile Mert Ramazan Demir, Göcek'te denizde öpüşürken görüntülendi

Bir süredir aşk yaşadıklarına dair iddialarla gündemde olan Afra Saraçoglu ile Mert Ramazan Demir'in aşkı sonunda belgelendi. Göcek'te tatil yapan çift, romantik anlar yaşarken objektiflere takıldı.

İHANET İDDİALARI ORTAYA ATILMIŞTI

2018 yılında aşk yaşamaya başlayan Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu, 2022 yılında ilişkilerini sonlandırmıştı. Yazıcıoğlu ile 5 yıl önce rol aldığı bir filmin setinde tanışan Saraçoğlu'nun birlikteliğinin 'ihanet' nedeniyle bittiği iddia edilmişti. Afra Saraçoğlu'nun rol arkadaşı Mert Ramazan Demir'le samimi görüntüler vermesinin çiftin ayrılmasına neden olduğu konuşuluyordu.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN SİLDİ

Yazıcıoğlu, geçtiğimiz ocak ayında "Normal bir ilişkiydi yaşandı ve bitti. Mert Ramazan, bizim arkadaşımız. Hiç insanların düşündüğü gibi bir şey yok. Afra ile yapamadık, beraber son verdik" açıklamasında bulunmuştu.

Yazıcıoğlu, mart ayında sosyal medya hesabından Mert Ramazan Demir'i silmişti. Bu hamle aşk söylentilerini daha çok alevlendirmişti.

FENA YAKALANDILAR

Aşk dedikoduları sonunda belgelendi. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu tatilde görüntülendi. Tekne turunda paparazzilere yakalanan aşıklar, Göcek'e demir attı. Önce Mert Ramazan Demir denize atladı. Arkasından da Afra Saraçoğlu kendini serin sulara bıraktı.

ÖPÜCÜKLERE BOĞDU

Denizin ve güneşin tadını çıkaran aşıklar, denizde romantik anlar yaşadı. Çift, birbirlerini öpücüklere boğdu. Bu fotoğraflara Mert Yazıcıoğlu'nun ne diyeceği merak konusu oldu.