Abone Ol

Adnan Oktar'ın tahliye olan müritleri halay çekti: Kedicikler görmesin

Adnan Oktar operasyonunda tutuklanarak cezaevine girmeleri ardından 1 yıl sonra sağlık sebebiyle tahliye edilen iki ismin şoke eden görüntüleri ortaya çıktı. Tahliyeleri ardından eğlence ortamında çekilen görüntüleri sosyal medyadan paylaşan sanıklar büyük tepki topladı.

Adnan Oktar'ın tahliye olan müritleri halay çekti: Kedicikler görmesin

Adnan Oktar Suç Örgütü’ne yönelik yürütülen operasyonda tutuklanarak cezaevine girmeleri ardından 1 yıl sonra sağlıksal sebeplerle tahliye edilen iki ismin şoke eden videoları ortaya çıktı.

Tahliyeleri ardından boğaz manzaralı bir evde ‘vur patlasın, çal oynasın’ yapan şüphelilerin sağlıklı ve dinç halleri hayrete düşürdü.

Adnan Oktar Suç Örgütü’ne yönelik 11 Temmuz 2018 günü İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla operasyon düzenlenmişti. Operasyon kapsamında örgüt elebaşı Adnan Oktar ve yakın adamları gözaltına alınmıştı. Şüphelilerden 175’i tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Adnan Oktar'ın tahliye olan müritleri halay çekti: Kedicikler görmesin - Resim: 1

Geçtiğimiz günlerde operasyonlar kapsamında tutuklanarak cezaevine konulan ve 1 yıldır tutuklu olan Adnan Oktar’ın yakın akrabası 74 yaşındaki Mete Oktar ve 50 yaşındaki Hüseyin Alpar Sayın sağlık sebeplerinden tahliye edilmişti.

SAĞLIK SEBEPLERİNDEN TAHLİYE EDİLDİLER

Oktar’ın sağlık sebeplerinin olduğu, Sayın’ın ise kanser tedavisi gördüğü ileri sürülmüştü. Bu gerekçelerle serbest bırakılan iki ismin tahliyelerinin ardından inanılmaz bir video kaydı ortaya çıktı.

İki ismin Adnan Oktar Suç Örgütü’ne yönelik İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan yaklaşık 4 bin sayfalık iddianamede şüpheli sıfatıyla isimleri yer alıyor.

Hüseyin Alpar Sayın iddianamede 104. şüpheli olarak yer alırken Mete Oktar ise 144. sırada yer alıyor.