Abone Ol

Adnan Oktar'ın cezaevi fotoğrafında müritlerine gizli mesaj

Adnan Oktar hakkında yayımlanan 'Adnan' belgeseli gündem olurken, aynı zaman paylaşılan son fotoğrafıyla ilgili ise çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Söz konusu fotoğraf ile Adnan Oktar'ın müritlerine mesaj verdiğini belirten eski Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Furkan Sezer, söz konusu karedeki metal kemer tokasına dikkat çekti.

Adnan Oktar'ın cezaevi fotoğrafında müritlerine gizli mesaj

Cezaevinde silahlı suç örgütü lideri olmak suçundan tutuklu bulunan Adnan Oktar, gündemi meşgul etmeye devam ediyor. 140Journos'un hazırladığı 'Adnan' belgeseli ve ortaya atılan iddialar kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, Oktar'ın son fotoğrafı da dikkat çekti.

ADNAN OKTAR'IN SON FOTOĞRAFI

Cezaevinde bulunan Oktar'ın son fotoğrafı müritleri tarafından sosyal medyada yayılırken; söz konusu fotoğraf karesiyle bir mesaj verilmek istendiği iddiası gündeme geldi.

Sözcü TV yayınına katılan, Adnan Oktar operasyonunu yapan dönemin Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Furkan Sezer önemli detayları paylaştı.

Söz konusu fotoğrafla Oktar'ın örgüte ve müritlerine mesaj vermek istediğini belirten Sezer, söz konusu karedeki 'metal kemer tokasına' detayına dikkat çekti.

Sezer, şu ifadeleri kullandı;

FOTOĞRAFTAKİ MESAJ NE?

"'Ben buradayım. İnancım ve umudum devam ediyor.' mesajı var. Örgüt üyelerini, yöneticilerini ve sempatizanlarını kontrolize etmeye yönelik bir fotoğraf. 'Ben buradayım, bırakmayın' diyor. Din ile insanları aldatmaya kandırmaya devam ediyor.

"HİÇBİR ŞEY BİTMEDİ! BURADAYIM"

Buradaki mesaj sosyal medya hesaplarıyla insanlara ulaştırıldı. 'Ben bütün ihtişamımla bütün gücümle buradayım. Hiçbir şey bitmedi devam ediyor' mesajını veriyor.

"BU FOTOĞRAFTA EN AZ 100 TANE..."

Bu fotoğrafın ben dijital olarak örgüte ulaştırıldığını düşünüyorum. Çünkü bu fotoğrafta en az 100 tane 'photoshop' var.

"ZAMANLAMASI NORMAL DEĞİL"

Bu fotoğrafın söz konusu belgeselle aynı gün sosyal medyada paylaşılması normal değil.

KEMERDEKİ METAL TOKAYA DİKKAT ÇEKTİ

Bu fotoğrafla ilgili bildiğim kadarıyla müşteki avukatları suç duyurusunda bulundu. En basitinden metal toka var kemerinde. Bunun cezaevine sokulması yasak."