Abone Ol

Adliyeye Çıkarılan Gülşen'den İlk Açıklama: Troller 4 Ay Önceki Videoyla İhbar Etmişti

Gülşen, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube'de ifade verdikten sonra adliyeye sevk edildi. Gülşen'e eşi Ozan Çolakoğlu ile avukatı eşlik etti. Sanatçı Gülşen sosyal medya hesabından yayınladığı açıklamada, "Videodaki söylemimden rahatsızlık duyan ve incinen herkesten özür diliyorum" ifadelerini kullandı.

Adliyeye Çıkarılan Gülşen'den İlk Açıklama: Troller 4 Ay Önceki Videoyla İhbar Etmişti

Gülşen, İstanbul Beşiktaş'taki evinde gözaltına alındı. Gülşen, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube'de ifade verdikten sonra adliyeye sevk edildi. Gülşen'e eşi Ozan Çolakoğlu ile avukatı eşlik etti. 

Gülşen'in eşi yapımcı Ozan Çolakoğlu gözaltında olan eşini görmek için İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ne geldi. Bir süre burada kalan Ozan Çolakoğlu ayrıldı. Basın mensuplarının sorularına ise cevap vermedi.

CNN Türk muhabiri Ceylan Sever de, şarkıcı Gülşen'e başlatılan soruşturmaya ilişkin detayları paylaşmıştı. Sever'in konuyla ilgili değerlendirmeleri şöyle;

Yaklaşık dört ay önce sarf edilmiş sözler. Dün akşam saatlerinde sosyal medyada şarkıcı Gülşen'in Nisan ayında sahne aldığı bir mekanda imam hatiplilere yönelik sözlerin olduğu bir video yayınlandı. Videoda Gülşen'in sözlerinin ardından izleyicileri de kendisini alkışlıyor. Bu videonun üzerine çok büyük tepkiler geldi. Gülşen sosyal medyanın en çok konuşulan konusu oldu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı hakkında jet soruşturma açtı. Savcılık emniyete yazdığı talimat yazısında şarkıcı Gülşen'in savcılığa mevcutlu bir şekilde getirilmesini istedi. Gülşen, çağrı usulü savcılığa gelmeyecek. Polis eşliğinde, bulunduğu yerden alınacak. Emniyetteki işlemlerinin bitmesinin ardından savcılığa sevk edilecek. Bunun da bugün içerisinde gerçekleşmesini bekliyoruz.

Gülşen'den ilk açıklama:

Sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak özür dileyen sanatçı şunları söyledi: 

 

Gazete Duvar

 

GÜNDEM

Gülşen: Herkesten özür diliyorum

25 Ağustos Perşembe 2022   Saat: 18:08

Gülşen: Herkesten özür diliyorum

Google Haberlere Abone ol

Sanatçı Gülşen sosyal medya hesabından yayınladığı açıklamada, "Videodaki söylemimden rahatsızlık duyan ve incinen herkesten özür diliyorum" ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak özür dileyen sanatçı şunları söyledi: 

"Uzun yıllardır birlikte çalıştığım çalışma arkadaşlarım ile iş ve çalışma ortamında yapmış olduğum bir espri toplumu kutuplaştırmaya hedefleyen kimseler tarafından öne çıkarılarak yayımlanmıştır. Sözlerim ülkemizdeki kutuplaştırmayı hedefleyen kötü niyetli kimselere malzeme vermiş olmasından dolayı üzgünüm. İnandığım özgürlüğü savunurken eleştirdiğim radikal uca kendimin savrulduğunu görüyorum. Videodaki söylemimden rahatsızlık duyan ve incinen herkesten özür diliyorum. Daha başka bir dil bulmalıydım, bulacağım."