Abone Ol

Adı Zehra dizisi nerede çekiliyor?

NCT Medya / Mehmet Yiğit Alp’in yapımcılığını üstlendiği, Rana Namatlıoğlu, Murat Emir Eren ile Bekir Baran Sıtkı’nın senaryosunu yazdığı ve Taner Akvardar’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Adı Zehra dizisi FOX TV ekranlarının 2018’de en çok beklenen dizilerinden birisiydi.

Adı Zehra dizisi nerede çekiliyor?

Bu çok beklenen dizi ile ilgili; ‘’Adı Zehra dizisi nerede çekiliyor?’’ ‘’ Konusu ne?’’ ‘’ Oyuncuları kimler?’’ gibi soruların cevapları da izleyenler için merak konusuydu.

Adı Zehra dizisinin konusu ne?

Almanya, Frankurt’ta yaşayan tutucu ve yoksul bir aile kızı olarak dünyaya gelen Zehra, 22 yaşında ailesinin bağnaz ve fakir durumu içerisinde kimliği ve hayatı üzerinde söz hakkı olmayan genç bir kızdır.

Aile baskısının yanı sıra ağabeyi ve babası onu para karşılığında gönlü olmadığı halde zengin bir adamla evlendirmeyi istemektedir. Ancak Zehra’nın gönlü Kadir adında bir delikanlıdadır.

Adı Zehra dizisi nerede çekiliyor? - Resim: 1

Zorla evlendirileceği düğün gününde dayanamayıp sevdiği Kadir’e kaçan Zehra bundan sonra kendisini bambaşka bir maceranın içerisinde bulur. Önce ailesi tarafından yakalanır ve aile namusuna zarar verdiği gerekçesiyle ıssız bir otobanın ortasında tek başına ölüme terk edilir. Ancak kader Zehra için henüz son kararını vermemiştir.

Bu çaresizliğin ortasında gerçekleşen sürprizler sonucu Zehra, kendi hikâyesinin İstanbul’da ve ağır bir suçun gizlendiği sır küpü zengin bir ailenin ortasında devam edeceğinden habersizdir.

Adı Zehra dizisinin oyuncuları kimler?

Dizide Zeynep Çamcı hem Almanya’dan gelen Zeynep Şimşek karakterini hem de yedi yıldır kayıp olan Hande Kurdoğlu karakterini canlandırıyor. Dizinin diğer ünlü oyuncularından Alican Yücesoy ise Serkan Kurdoğlu karakterine can veriyor.

Şule Kurdoğlu rolüyle Hatice Aslan, Kadir Keltikli rolüyle İnanç Konukçu, Ceren Kurdoğlu rolüyle ise Seda Güven ekranlarda yer alıyor. Dizinin diğer oyuncuları arasında ise Hakkı Ergök, Emre Kıvılcım, Ali Meriç ve Güneş Hayat gibi önemli isimler de bulunuyor.

Adı Zehra dizisi nerede çekiliyor? - Resim: 2

Adı Zehra dizisi nerede çekiliyor?

Adı Zehra dizisinin nerede çekildiğini merak edenlere ise dizinin ilk bölümünün dizinin hikâyesinde olduğu gibi Almanya’nın Frankurt kentinde çekildiğini belirtelim.

Hatta başrol oyuncusu Zehra Çamcı Avrupalı ve Uzak Doğulu hayranlarının yoğun ilgisi sebebiyle Almanya’da zor anlar yaşadı. Tekrar dizinin çekimlerine gelecek olursak iki farklı annenin hayat hikâyeleri ve dramlarını farklı biçimlerde işleyen Adı Zehra’nın diğer bölümlerinin iç sahneleri İstanbul’da NCT Medya’nın stüdyolarında ve yine yapımcıların kiraladığı farklı mekânlarda çekiliyor. Dış mekân çekimleri ise İstanbul’un farklı semtlerinde gerçekleşen Adı Zehra dizisi her Cumartesi günü saat 20:00’de FOX TV ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.