Abone Ol

Adanaspor'lu Fırat'ın Ayağı Kırıldı, Hakemin Sarı Kart Kararı Tepki Çekti!

TFF 1. Lig’in 4. haftasında Adanaspor ile Menemen Belediyespor karşılaşmasında Adanasporlu Berkan Fırat’ın ayağı kırıldı. Hakem ise faulü yapan Mahamadou Ba'ya sadece sarı kart verdi.

Adanaspor'lu Fırat'ın Ayağı Kırıldı, Hakemin Sarı Kart Kararı Tepki Çekti!

Türkiye'de futbolda ayak kırmak serbestleşti! TFF 1. Lig’in 4. haftasında Menemen Belediyespor ile karşılaşan Adanaspor’da Berkan Fırat’ın ayağı kırıldı. Fırat, ambulans ile hastaneye kaldırılırken, hakem Alper Akarsu skandal bir karara imza attı. Hakem, faulü yapan Mahamadou Ba'ya sadece sarı kart verdi. Skandal karar tepkilere neden oldu.

Karşılaşmanın 18'nci dakikasında turuncu-beyazlı ekibin orta saha oyuncusu Berkan Fırat'ın, Menemen Belediyesporlu Mahamadou Ba ile ikili mücadelesinde aldığı darbe sonucu sağ ayağı kırıldı. Kendi yarı sahasında topla hareket eden Berkan Fırat rakibinden sıyrılmak isterken, Menemensporlu Mahamadou Ba genç futbolcunun ayağına arkadan sert bir müdahale yaptı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Berkan Fırat bir anda acı içinde yerde kaldı ve oyunu durduran hakem Alper Akarsu, sahaya ambulans çağırdı. Sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan Berkan Fırat, ambulansla özel hastaneye kaldırıldı. Adanasporlu oyuncular ise birbirlerine sarılarak destek oldu.

AYAK KIRDI, SARI KART GÖRDÜ

Öte yandan hakem Akarsu, yaptığı sert faule rağmen Menemensporlu Mahamadou Ba’ya sarı kart verdi. Hakem Akarsu’nun bu kararı tepkilere neden oldu.