Abone Ol

Acun'un yüzüne telefonu kapattı!

VİDEO- Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında yarışmacının yaptığı gösterinin basit olduğunu göstermek isteyen Acun numara sallayıp aradı.

Acun'un yüzüne telefonu kapattı!

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının dün akşam yayınlanan bölümünde eğlenceli anlar yaşandı. Trabzon’dan katılan Burak isimli yarışmacı ilizyon gösterisi yaptı. Elindeki pinpon toplarını seyircilere attı ve topu alan 5 seyirciyi sahneye çağırdı. Zarlara farlı rakamlar yazdı ve sahneye çıkan bir seyirciye attırdı, çıkan numaraları ( 6, 2 ) tahtaya yazdı. Diğer seyirciye ise gözlerini kapattırıp bir nesne oluşturmasını istedi. Seyircinin söylediği nesneyi ( kitap) tahtaya yazdı. Diğer seyirciden ise bir numara söylemesini istedi.Seyircinin söylediği sayıyı ( 11) da yazan yarışmacı, diğer seyirciden kart seçmesini istedi kart maça 7 idi. Ardından elindeki bir kutuyu Acun’a gönderdi. Sergen Yalçın ve Hülya Avşar’dan ise bir numara söylemesini istedi. Hülya Avşar’a bir kart seçtirdi. Aranılan kişiden bir kart numarası istedi. Söylenen kart Hülya Avşar’ın seçtiği kart çıkınca olanlar oldu.

HÜLYA AVŞAR’DAN YARIŞMADA FRİKİK ŞOV! FOTO GALERİ

Acun gösteriye inanmadı!

Acun Ilıcalı yarışmacının yaptığı gösteriyi mantık dışı bulunca kendisi de denemek istedi. Bir numara sallayıp arayan Acun Ilıcalı’nın telefon konuşması herkesi güldürdü. İlk aradığı numaradaki kişi Acun’u televizyondan tanıdığını söyleyince Acun oyuna devam etmek istemedi. Başka bir kişiyi aradığında ise eğlenceli anlar yaşandı.

Acun’u dikkate almadı!

Acun Ilıcalı tekrar bir kişiyi aradı. Acun ve telefondaki kişi arasında eğlenceli anlar yaşandı. Acun Ilıcalı telefondaki kişiye " ben Yetenek Sizsiniz’den arıyorum" deyince, telefondaki kişi " yanlış numara " dedi. Acun Ilıcalı cevap alma çabasına girdi ve " ben Yetenek Sizsiniz programından arıyorum gözlerinizi kapatırmısınız" deyince seyirci "tabi kapatırım dedi ve telefonu Acun’un yüzüne kapattı.

İŞTE ACUN’UN O TELEFON KONUŞMASI! VİDEO