Abone Ol

Acun'un son aşkı denilen Itır Esen'den kafa karıştıran paylaşım

Acun Ilıcalı ile aşk yaşadığı iddia edilen ünlü model Itır Esen'in Instagram hesabından yaptığı bir paylaşım takipçilerinin kafasını karıştırdı.

Acun'un son aşkı denilen Itır Esen'den kafa karıştıran paylaşım

Şeyma Subaşı ile 1 yıllık evliliğini tek celsede bitiren Acun Ilıcalı'nın şu sıralar 2017 yılında Miss Turkey seçilen ardından tacı elinden alınan Itır Esen ile aşk yaşadığı iddia ediliyor. İkili, söylentiler karşısında henüz bir açıklama yapmasa da sık sık birlikte görünmeleri ve sosyal medya hesaplarındaki paylaşımları söz konusu iddiaları giderek güçlendiriyor.

Itır Esen,  Acun Ilıcalı ile Survivor YouTube projesi kapsamında tanıştıklarını ifade etmişti. Ardından ikilinin birlikte Dubai'ye gittikleri hatta Acun'un Itır Esen için Dubai'deki Off-White mağazasından binlerce liralık alışveriş yapması magazin sayfalarını süslemişti.

Yine Tv8'de yayınlanan Eser Yenenler Show'a katılan Acun Ilıcalı'yı seyirci koltuğunda izleyen 20 yaşındaki model, gözlerini bir dakika bile medya patronundan ayırmamıştı. İkili arasındaki tüm bu iddialar hala gündemdeki sıcaklığını korurken Esen'den çok konuşulacak bir paylaşım geldi.

Itır Esen Instagram hesabından yayınladığı bir fotoğrafın altına, "Hayal ediyorum, çok çalışıyorum, sahip olana dek eziyet ediyorum" notunu düştü. Esen'in paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alırken, güzel modelin söz konusu notu, takipçilerinin kafasını iyice karıştırdı.

TACINI KAYBETMİŞTİ :

22 Eylül 2017'de yapılan güzellik yarışmasında Itır Esen'in, 15 Temmuz 2017'de attığı mesajı gündeme gelmiş ve tacı geri alınmıştı. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı da Itır Esen'e halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme suçundan 1 yıla kadar hapis istemiyle dava açmıştı. Anadolu 58. Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Itır Esen, “Tweet'i hakaret kastıyla paylaşmadım. Yanlış anlaşıldım” demişti.

ITIR ESEN KİMDİR?:

Yaş: 18 Boy: 1,80 Doğum yeri: İstanbul. 1999 senesinde dünyaya gelen Itır Esen İstanbul Üniversitesi, H.A.Yücel eğitim Fak. İngilizce öğretmenliği 1. sınıf öğrencisidir.

Sanat camiasının önde gelen isimlerinden Hayri Esen'in torunu olan Itır Esen 2017 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasının birincisidir. Adını bu şekilde duyurmayı başaran Itır Esen uzun süre sosyal medyada en çok konuşulan isim olmuştur.

ÜNLÜ OYUNCUNUN YEĞENİ ÇIKTI:

Ayrıca Türk Sinemasının sevilen oyuncusu olan Itır Esen'in yeğeni olan Esen, bugüne kadar Zeynep Tosun, Özgür Masur, Meltem Özbek, Çiğdem Akın, Zeynep Erdoğan gibi ünlü modacılarla çalışma fırsatı bulmuştur.