Abone Ol

Acun'dan şaşırtan Damla iddiasına yanıt!

Acun Ilıcalı Survivor ile ilgili merak edilenleri açıkladı. Acun, instagram sayfasından 'Acun Damla'yı daha önceden tanıyor' iddiasına yanıt verdi.

Acun'dan şaşırtan Damla iddiasına yanıt!

Ilıcalı'nın bu açıklamasının ardından Ilıcalı'ya 70 binden fazla soru yöneltildi. Acun Ilıcalı ilk aşamada 4 soruya cevap verdi ama ilerleyen günlerde diğer sorulara da cevap vereceğini açıkladı.

İşte Acun Ilıcalı'nın cevapladığı o sorular ve cevapları:

"BENİM GİBİ SİZ DE GÜLÜP GEÇİN"

Damla’ya ayrıcalık yapıldığı ve yakın çevrenizle daha önceden tanışıklığı olduğu söyleniyor, bu konuyla ilgili açıklama yapar mısınız?

Cevap: Bu tarz iddialar açıkçası çok komik. Öncelikle Survivor’da Ünlüler takımında yarışan hemen her yarışmacıyı önceden tanıyorum ama bu ayrıcalık yapmama asla sebep olamaz. Konu iş olduğu zaman herkes benim için eşittir. Ne benim ne de herhangi bir yakınımın Damla ile önceden bir tanışıklığı yoktur. Bu tür art niyetle çıkarılan dedikodulara bizim gibi siz de gülüp geçin.

Oyun sırasında Damla’nın sırtında neden mikrofon vardı?

Cevap: Durağan oyunlarda yarışmacıların sesini seyircilerimiz daha rahat duysun diye mikrofon takıyoruz. Bil bakalım oyununda her yarışmacıda olduğu gibi Damla ve Atakan’da da mikrofon vardı. Bu konuya takılan arkadaşlar mikrofonla kulaklığı karıştırmış olabilirler

internethaber