Abone Ol

Acun Ilıcalı'nın ihya ettiği isim Nursel Ergin yarın evleniyor

Acun Ilıcalı'nın en çok izlenen yarışmalarından biri olan 'Var Mısın Yok Musun?'la ünlenen Nursel Ergin, iş adamı Murat Akyer ile yarın nikâh masasına oturuyor.

Acun Ilıcalı'nın ihya ettiği isim Nursel Ergin yarın evleniyor

Nursel Ergin geçen 28 Temmuz'da Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarda Murat Akyer ile nişanlandığını duyurmuştu.

Murat Akyer ile ilgili olay bir iddia ortaya atılmıştı. İddiaya göre Murat Akyer'in bir önceki eşinden boşanma nedeni Nursel Ergin. Murat Akyer'in eski eşi Kamber Odabaşı tarafından atılan iddia sonrası iş adamı bir basın açıklaması yayınlanmıştı. Yaptığı açıklamada boşanmalarının nedeninin Nursel Ergin olmadığını ve eski eşinin lenfoma tedavisi görüp iyileştikten sonra ayrıldığını söylemişti.

NURSEL ERGİN KİMDİR?

İsmini 'Var mısın yok musun?' isimli programla duyuran Nursel Ergin, İstanbul’da 30 Temmuz 1980’de doğdu.

Yetiştirme yurdunda büyüyen Nursel Ergin’in 18 yaşında yaptığı evliliğinden Begüm adında bir kızı var.

2008 senesinde Acun Ilıcalı tarafından sunulan 'Var mısın Yok musun?' adlı yarışmayla herkes tarafından tanınan Nursel Ergin, kısa sürede samimiyeti ve içtenliğiyle izleyicilerin gönlünü kazanmış ve anlattığı hayat hikayesiyle insanları derinden etkilemiştir.

Yarışmanın ardından TRT 1 ekranlarında yayınlanan Cam Kırıkları adlı dizide Suna karakterine hayat veren Nursel Ergin, ardından Kanal D ekranında Mutfağım adlı yemek programıyla farklı kültürlerin yemeklerini izleyiciyle buluştu.

37 yaşındaki Nursel Ergin, 2015 yılında Show tv ekranına transfer olup ve Nursel’in Mutfağı adlı yemek programının sunuculuğunu üstlendi.