Abone Ol

Acun Ilıcalı'nın Brezilya bombasından detaylar

Acun Ilıcalı Brezilya medya atağını duyurmuştu. Detaylar ortaya çıktı.

Acun Ilıcalı'nın Brezilya bombasından detaylar

TV8'in patronu Acun Ilıclı, Acun Medya'nın Brezilya'ya açılacağını duyurmuştu.

Milliyet Cadde yazarı Ali Eyübğlu o görüşmenin detaylarını yazdı.

İşte Ali Eyüboğlu'nun o yazısı:

YUNANİSTAN’DAKİ BAŞARI ACUN’U BREZİLYA’YA AÇTI

Yunanistan’a, “O Ses Yunanistan”dan sonra “Survivor” yarışmalarını yapan Acun Medya’nın patronu Acun Ilıcalı, bu kez okyanus ötesine açıldı.

Yıllarca dünyaya pembe dizi ihraç eden Brezilya’nın önde gelen TV kanallarından biri, Acun Medya’nın Yunanistan’da yaptığı yarışmaların aldığı yüksek reytingi görünce Acun Ilıcalı ile temasa geçti.

Brezilyalı televizyoncularla önce Acun Medya yöneticileri görüştü. Acun Medya yöneticilerine, “Yunanistan’da yaptığınız yarışmaların reyting başarısı müthiş. O yüzden biz de sizinle çalışmak, program yaptırmak istiyoruz” dedi. Taraflar arasındaki ilk görüşme olumlu sonuçlanınca Brezilyalı televizyoncular, Acun Ilıcalı’yı ülkelerine davet etti.

“Survivor 2017”yi çektiği Dominik’ten Brezilya’ya geçip, burada kanal yöneticileriyle görüşen Acun Ilıcalı’ya, son durum ne aşamada diye sordum, şunları söyledi:

“Görüşme çok iyi geçti. Yüzde 80 oranında anlaştık gibi... Ekim ayında, haftanın üç günü yeni bir yarışma yapacağız Brezilya kanalına... Brezilya, Türkiye’nin üç katı nüfusa (310 milyon) sahip, televizyonun çok izlendiği bir ülke... Orada yapacağımız yarışmanın başarısı Acun Medya’yı Güney Amerika gibi devasa bir pazara da açacaktır.”