Abone Ol

Acun Ilıcalı'dan Şeyma Subaşı göndermesi! Ayça Çağla Altunkaya'yı öve öve bitiremedi

Çeşme’de arkadaşlarıyla birlikte plaj voleybolu oynayan Acun Ilıcalı, keyifli maçın ardından verdikleri pozları sosyal medya Instagram’da paylaşmıştı.

Acun Ilıcalı'dan Şeyma Subaşı göndermesi! Ayça Çağla Altunkaya'yı öve öve bitiremedi

Genç sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'yı yanından ayırmayan Ilıcalı sevgilisiyle yaşadığı mutlu ilişkiye dair samimi itirafta bulundu.

Sibel Arna'nın YouTube'daki programı 'Ne olursan Ol Rahat Ol’un' tanıtım bölümüne konuk olan Acun Ilıcalı uçak maliyetine dair yaptığı açıklamayla dikkat çekmişti.

Programda her konuda samimi sözler söyleyen Ilıcalı genç sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya hakkında konuştu. Gittiği her ülkeye sevgilisini de götüren Ilıcalı son olarak Çeşme'de arkadaşlarıyla plaj voleybolu oynadığı esnada Ayça Çağla'yı da takımına almıştı.

Keyifli anlarını paylaşan Acun Ilıcalı, Sibel Arna’nın “Ne Olursan Ol, Rahat Ol” programıda Ayça Çağla Altunkaya ile ilişkisi için de samimi itirafta bulundu.

Ilıcalı “Çok mutlu bir bir beraberliğim var. Çağla ile olan küçük ve masum dünyamda çok mutluyum. O dünya benim için çok rahatlatıcı.”

Acun Ilıcalı ayrıca "İlişki konusunda çok başarılı biri olamadım, bu konularda hatalarımdan bazı dersler alıyorum ve yapmamaya çalışıyorum diyebiliriz" itirafıyla yine çok şaşırttı.

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı ile ayrıldıktan bir süre sonra kendisinden 30 yaş küçük olan Ayça Çağla ile aşk yaşamaya başlamıştı.