Abone Ol

Acun Ilıcalı'dan Hürriyet yazarına şok telefon! Bana saldıran bir yazı olmuş!

Acun Ilıcalı, Hürriyet yazarı Melis Alphan'ın kendisini eleştiren yazısının ardından telefonla arayarak, eleştiride bulundu.

Acun Ilıcalı'dan şok telefon! Bana saldıran bir yazı olmuş!

Hürriyet yazarı Melis Alphan Şeyma Subaşı'nın röportajı sonrası gelen tepkileri eleştirerek, Acun Ilıcalı'yı işaret etmişti.

Alphan: "Eleştirilecekse ikisi birden eleştirilmelidir" diyen Melis Alphan, Acun Ilıcalı için de "Yaptığı televizyon programları ne kadar izlenirse izlensin, zerre kamusal faydası olmadığı için eleştirilmeli Ilıcalı" demişti.

ACUN'A HAK VERDİ

Alphan'ın bu yazısı üzerine Acun Ilıcalı, kendisini telefonla aradı. Melis Alphan, Twitter hesabından aralarında geçen telefon konuşmasından bahsetti ve Acun'un kendisine yönelttiği "O zaman safi beni yazmamalıydınız, başka popüler kültür figürlerini de yazmalıydınız. Bu haliyle safi bana saldıran bi yazı olmuş" eleştirisine hak verdiğini ifade etti.

İŞTE ALPHAN'IN O TWEETLERİ:

Acun Ilıcalı aradı; ona hayata bakışımın ve başarı tanımımın farklı olduğunu anlattım ve haklı bir eleştiride bulundu.. Dedi ki, "O zaman safi beni yazmamalıydınız, başka popüler kültür figürlerini de yazmalıydınız. Bu haliyle safi bana saldıran bi yazı olmuş"

Acun Ilıcalı'dan Hürriyet yazarına şok telefon! Bana saldıran bir yazı olmuş! - Resim: 1