Abone Ol

Acun Ilıcalı'dan Hasan Can Kaya'ya gelen tepkilere cevap

Acun Ilıcalı'nın Exxen platformuyla anlaşan Hasan Can Kaya'nın 'Konuşanlar' programı YouTube'dan kaldırıldı. Bu gelişmeye sosyal medyadan tepkiler gelince Acun Ilıcalı açıklama yaptı.

Acun Ilıcalı'dan Hasan Can Kaya'ya gelen tepkilere cevap

Hasan Can Kaya, Acun Ilıcalı'nın Exxen platformuyla anlaştı ve yeni proje hazırlıklarına başladı. Exxen platformuyla anlaştıktan sonra Konuşanlar şovunun daha önce yayınlanmış tüm bölümleri Youtube'dan kaldırıldı.

Konuşanlar'ın tüm bölümleri YouTube'dan kaldırılınca sosyal medyada Hasan Can Kaya'ya ve Acun Ilıcalı'ya tepki gösterildi.

Acun Ilıcalı kendisine ve Hasan Can Kaya'ya gelen tepkiler üzerine "Hasan Can Kaya 1 Ocak itibarıyla Exxen platformumuzda yer alacak. Hasan Can’ın çalışmalarını sürdürüp daha başarılı olabilmesi için emeğinin karşılığını bir ölçüde alması gerekiyor. Son dönemlerde gördüğüm en çalışkan ve zeki insanlardan biri." notunu düştü.

Acun Ilıcalı'dan Hasan Can Kaya'ya gelen tepkilere cevap - Resim: 1

Ilıcalı ayrıca Konuşanlar'ın afişini de paylaşarak ''Exxen 1 Ocak’ta seyircimizle buluşacak. Amacımız bütün izleyicilerimizin Exxen ile buluşabilmesi. Bu nedenle Exxen’in aylık ücreti herkesin ödeyebileceği bir rakam olacak.'' ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı'dan Hasan Can Kaya'ya gelen tepkilere cevap - Resim: 2