Abone Ol

Acun Ilıcalı'dan Flaş Açıklama: Kendimi Fenerbahçe'ye Borçlu Hissediyorum

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'nin forma lansmanında açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, Fenerbahçe için "Borçlu hissediyorum kendimi, beni bu kadar mutlu eden bir takımı ve bir camiayı elimden geldiğinde destekleyeceğim" dedi.

Acun Ilıcalı'dan Flaş Açıklama: Kendimi Fenerbahçe'ye Borçlu Hissediyorum

Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi gerçekleştirilen 2022-23 sezonu forma lansmanında Fenerbahçeliliğiyle bilinen Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı açıklamalarda bulundu.

 Ilıcalı, "Fenerbahçe camiası bence kalitesini, gücünü, zor günleri yaşarken kenetlenmesiyle her zaman göstermiştir. Fenerbahçeli olduğum için çok mutluyum. Dünyada, az kenetlenmeler görülmüştür bu kadar saldırı karşısında. Bu açıdan Fenerbahçeli olduğum için gurur duyuyorum. Her zaman söylüyorum küçüklüğümde, mutlu olduğum birçok olayın arkasında Fenerbahçe galibiyetleri var. Borçlu hissediyorum kendimi, beni bu kadar mutlu eden bir takımı ve bir camiayı elimden geldiğinde destekleyeceğim" dedi.

"SON ZAMANLARIN EN GÜÇLÜ EKİPLERİNDEN BİRİSİYİZ"
Fenerbahçe'den bu sezon ile ilgili beklentileri sorulan Acun Ilıcalı, "Sezon maçları heyecanlı ve güzel olur. Herkes dört gözle maçları bekler. Ama şampiyonluğa oynayan 5-6 takım var. Biri mutlu oluyor, diğerleri üzülüyor. Maalesef durum bu. Futbolun o açıdan biraz o sıkıntısı var. Futbolda maalesef bir koltuk var, biri o koltuğa oturacak. Ama bu seneki takım ve teknik direktör, son zamanların en güçlü ekiplerinden birisiyiz. Teknik direktörümüze güveniyoruz, bir dünya markası. Bu seneki hocamız bize ümit verdi" şeklinde konuştu.

Hull City başkanlığı için de konuşan Acun Ilıcalı, "Bu işler çok zor, Ali Başkanı daha iyi anlıyorum. Bütün sorumluluğun sende olması, bütün camianın gözlerinin sende olması önemli bir sorumluluk. Birçok parametre var, onları çözmemiz lazım. O yüzden ben hem Fenerbahçe'nin hem de Türkiye'nin yurt dışında Türkiye'nin temsilcisi olmak istiyorum. Başarılı olmak için elimden geleni yapacağım" sözlerini kullandı.