Abone Ol

Acun Ilıcalı'dan Deniz Zeyrek'in ahlak eleştirisine flaş yanıt

Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, Uğur Yılmaz Deniz'in Masterchef yarışmasından diskalifiye edilmesini eleştirdi ve Acun Ilıcalı"nın bunu reyting uğruna yaptığını söyledi. Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından Deniz Zeyrek'e yanıt verdi.

Acun Ilıcalı'dan Deniz Zeyrek'in ahlak eleştirisine flaş yanıt

Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, Uğur Yılmaz Deniz'in geçmişteki sosyal medya paylaşımları nedeniyle Masterchef programından diskalife edilmesine ilişkin olarak, "Uğur Deniz'e ilk taşı, attığı her adımla ahlak konusunda 'abideleşen' biri olarak kanalın patronu Acun Ilıcalı atabilir mesela" ifadelerini kullanmıştı.

Zeyrek ''Ahlak abidesi derken, haşa özel yaşamını kastetmiyorum. Neyi mi kastediyorum? Mesela yarışmayı Adana'da Bursa'da çekmek için astronomik rakamlar almasını kastediyorum ve işi Adana'da ayrı, Bursa'da ayrı tarifeyle yapmasını…" değerlendirmesini yapmıştı.

Zeyrek, "Yani 'şehri tanıtım ücreti' olarak Adana'daki CHP'li belediyeden 340 bin TL alırken, kanalın merkezinin bulunduğu İstanbul'a daha yakın, lojistiği daha uygun olan Bursa'daki AK Partili belediyeden 600 bin TL almasını… Aradaki 'küçük' farka bakar mısınız?'' demişti.

Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından Deniz Zeyrek'in iddialarını yalanlayarak sert bir açıklama yaptı.

İŞTE O AÇIKLAMA:

''Diskalifiyeden sonra 10 gün daha çekim yaptınız. YALAN! Canlı yayında elediniz. YALAN!
MasterChef Türkiye çekimler gerçekleştikten birkaç gün sonra izleyiciyle buluşuyor, canlı yayınlanan bir program değil, izleyicimiz de bunu bilir.

Diskalifiyeyi reyting malzemesi yaptınız. YALAN!
Yayında gerçekleşen diskalifiye anını reyting malzemesi yapmadık, aksine yayında kendini ifade edip kalıcı hasar görmemesini sağladık. Uğur bu yaklaşımımızın farkında ve bizzat bana teşekkür etti.

Belediyeler arasında parti ayrımı yapıyorsunuz, farklı ücretler alıyorsunuz. İFTİRA!
Hiçbir zaman belediye ayrımı yapmadık ve yapmayız.
Bir yazıya 3 yalan ve 1 iftara sığdırabilmek gerçekten büyük başarı, tebrikler. Tabii inandırabilirsen...

Hukuki haklarımızı sonuna kadar kullanacağız. Siz kininizi kusmaya devam edin, biz çalışmaya devam edeceğiz. İzleyicilerimize de belirtmek isterim ki, bir genç eskiden yaptığı hataları nedeniyle toplumdan linç yemek üzereyken onun hayatı boyunca yaşayacağı mağduriyeti engelledik.

Bunu sağlamak yaşadığımız iftira kampanyasına değer. Sevgiler...
@Deniz_Zeyrek''

Acun Ilıcalı'dan Deniz Zeyrek'in ahlak eleştirisine flaş yanıt - Resim: 1

Acun Ilıcalı'dan Deniz Zeyrek'in ahlak eleştirisine flaş yanıt - Resim: 2