Abone Ol

Acun Ilıcalı'dan Çağrı'ya: Yarışmayı Bırakıyorum Dersen Mutlu Olurum

Çağrı'nın Steven ile kavgası sonrası kendisini sakinleştirmek isteyen sunucu Murat Ceylan'a bağırması ve hoş olmayan sözler söylemesi üzerine Acun Ilıcalı konseyde konuşma yaptı. Çağrı Atakan'a ''Yarışmayı bırakırsan mutlu olurum'' dedi.

Acun Ilıcalı'dan Çağrı'ya: Yarışmayı Bırakıyorum Dersen Mutlu Olurum

Survivor'ın dün akşam ekrana gelen bölümünde, yarışmacı Çağrı Atakan, rakip takım oyuncusu ile yaşadığı tartışma sonrası kendisini uyaran sunucu Murat Ceylan'a, "Ne yeter, sana ne" diyerek tepki gösterdi. Uzun bir süre sakinleştirilemeyen Atakan, veda konseyinde Acun Ilıcalı tarafından beklenmedik bir çıkışla karşılaştı.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE 1 HAFTA SÜRE İSTEDİ

Sunucu Ceylan'a sarf ettiği hoş olmayan sözleri ve yarışmacılarla sık sık yaşadığı kavgaları yüzünden sabrı taşan Ilıcalı, Atakan'a, "Ben arkadaşıma yapılan bu hareketi kabul etmiyorum. Şimdi yarışmayı bırakıyorum dersen mutlu olurum." ifadesinde bulundu. Ünlüler ve gönüllüler takımının karşısında ünlü televizyoncudan hiç beklemediği bir tepki ile karşılaşan Çağrı Atakan ise kararını vermek üzere 1 hafta süre istedi. Yarışmacıların da Acun Ilıcalı'nın tepkisi sonrası şoke olduğu veda konseyinde Çağrı Atakan, gözyaşlarını tutamadı.