Abone Ol

Acun Ilıcalı Şırnaklı çocuklara verdiği sözü tuttu

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesi Günyüzü köyündeki çocuklar için “Survivor” parkuru yapacağına ilişkin sözünü tuttu.

Acun Ilıcalı Şırnaklı çocuklara verdiği sözü tuttu

Acun Medya ekibi, dün geldikleri köyde parkur yapılması için ön çalışmalara başladı.
Beytüşşebap ilçesine bağlı Günyüzü köyündeki ikamet eden yaşları 8 ile 13 arasındaki bir grup çocuğun, “Survivor” adlı yarışma programından etkilenerek bahçelerinde kendi imkanlarıyla yaptıkları yarışma parkurları ile ilgili İhlas Haber Ajansı’nın (İHA) yaptığı habere kayıtsız kalmayan ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, köye parkur yaptıracağını duyurmuştu. Ilıcalı, sözünü tutmak için kısa sürede harekete geçti. Köye dün Acun Medya’dan 4 kişilik ekip gelerek, ön çalışmalara başladı. Parkurun yapılacağı alanda incelemelerde bulunan ekip, beraberlerinde getirdikleri hediyeleri de çocuklara dağıttı.
Köylüler ise bir kez daha Ilıcalı ve ekibine teşekkür etti. Ekibe yardımcı olan köy muhtarı Kazım Oğorlu, “Acun Ilıcalı ve ekibine çok teşekkür ederiz. Acun Medya ekibini misafirimiz ettik. Köyümüze ses verdiği için çok teşekkür ederiz” dedi.
Çocuklardan Rabiya Roza Ediş, “Acun Medya ekibi köyümüze geldi çok sevindik. Bize hediyeler verdiler. Biz de evimizde ağırladık. Buraya geldikleri için çok sevindik, çok mutluyuz” diye konuştu.
Köydeki çocukların mutluluk ve sabırsızlıkları ise gözlerinden okundu.
(İHA)

Acun Ilıcalı Şırnaklı çocuklara verdiği sözü tuttu - Resim: 1
Acun Ilıcalı Şırnaklı çocuklara verdiği sözü tuttu - Resim: 2
Acun Ilıcalı Şırnaklı çocuklara verdiği sözü tuttu - Resim: 3
Acun Ilıcalı Şırnaklı çocuklara verdiği sözü tuttu - Resim: 4