Abone Ol

Acun Ilıcalı Survivor'da yeni kuralları açıkladı

Survivor All Star'da ilk eleme adayı belli oldu. Öte yandan Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı.

Acun Ilıcalı Survivor'da yeni kuralları açıkladı

Survivor All Star'da erkek eleme haftasında adaya veda eden isim Bozok Gören olmuştu. Kadın eleme haftasında ilk adayın hangi takımdan çıkacağını belirleyecek dokunulmazlık oyununda kıran kırana bir mücadele oldu.

Yaman, 'Bil Bakalım' oyununda Yasin'le yaşadığı tartışma hakkında, "Yasin'in verdiğim o tepkiyi anlayamadım. Ben şov yapmaya gelmedim ki bunun şovu olmaz. En sevdiğim arkadaşımdan bu darbeyi alınca daha çok üzüldüm" ifadelerini kullandı.

Survivor All Star'da kıran kırana geçen dokunulmazlık oyunu bayrak yarışlarında öne geçerek 12-10'luk skorla Mavi takım kazandı.

 Mavi takım dokunulmazlık oyununun ödülü olarak lüks bir villada yemek yedi. Bir de Oscar ödülü almış bir filmi izledi.

Acun Ilıcalı düellolarda 4 final seçeneğinin 6'ya çıktığını açıkladı. İletişim oyunlarında performanslarda artık haftalık performansa etki edecek.

 Kırmızı takımda en fazla adı çıkarak ilk eleme adayı olan yarışmacı Aleyna Kalaycıoğlu oldu. Aleyna, "ilk dokunulmazlığı kaybettik. Normalde 4.dokunulmazlıklarda aday oluyordum. Biraz hızlı bir giriş oldu benim için. Şimdi tabii ki en büyük isteğim karşı takımdan rakiplerim olması ve düelloda onlarla kapışmak." dedi.