Abone Ol

Acun Ilıcalı şaştı kaldı: Dominik polisi Survivor setini basıp kimleri gözaltına aldı?

Survivor'un 4. bölüm fragmanı gündem oldu. Nagihan ve Turabi'nin söylemleri dikkat çekerken Acun Ilıcalı "Dominik polisi operasyon yapmış bizimkileri almış diyor" açıklamasını yaptı.

Acun Ilıcalı şaştı kaldı: Dominik polisi Survivor setini basıp kimleri gözaltına aldı?

Dominik polisi Survivor'da operasyon yaptı. Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklama ise gündem oldu.

3. DOKUNULMAZLIK OYUNU EKRANLARA GELECEK

Survivor All Star'ın bu akşam 3. dokunulmazlık oyunu ekranlara gelecek. Nagihan'ın serzenişi dikkat çekti. Erkeklerin zayıf olduğunu söyleyen Nagihan, kazanmaları gerektiğini vurguladı.

Turabi ise rüyasında yarışmacıları gördüğünü anlattı: "Rüyamı zindan ettiler bana. Tam yemek yiyip güzel bir rüya göreceğim zannederken Hakan'ı gördüm. Koşarak yemek istedi benden ve vermemek için uğraştım. Rüyamı zehir ettiler."

Survivor'da üçüncü dokunulmazlık mücadelesi dikkat çekecek. Yarışmacılar dokunulmazlığı kazanmak için kozlarını paylaşıyor. Çamur etabı ise zorlayacak.

Öte yandan Survivor'un 4. bölüm fragmanına ada konseyinde açıklamalar yapan Acun Ilıcalı damga vurdu. Ilıcalı, Dominik polisinin Survivor'da operasyon yaptığını duyurdu.

Acun Ilıcalı " Şaşırdığım çok olay oldu ama bu enteresan bir olay. Ben şu yaşıma geldim, böyle bir şey görmedim. Telefon geliyor. Abi... Efendim. Dominik polisi operasyon yapmış bizimkileri almış diyor." dedi.