Abone Ol

Acun Ilıcalı Futbol Dünyasında Planları Alt Üst Etti

Farioli sonrası göreve Şota Arveladze'yi getirmek isteyen Fatih Karagümrük, Acun Ilıcalı'ya takıldı. Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Hull City'nin başına Şota'yı getirecek olması sebebiyle Fatih Karagümrük rotasını Volkan Demirel'e kırdı.

Acun Ilıcalı Futbol Dünyasında Planları Alt Üst Etti

Fatih Karagümrük'ün Şota Arveladze planı Acun Ilıcalı'ya takıldı. Acun Ilıcalı'nın geçtiğimiz günlerde satın aldığı Hull City'nin başına Şota Arveladze'yi getirecek olması İstanbul ekibini B planına zorladı. Bu bağlamda Fatih Karagümrük, Volkan Demirel ile temas kurdu. Ajansspor'un haberine göre başkan Süleyman Hurma yapılan görüşme sonrası Volkan Demirel ile anlaşma sağladı.

VOLKAN DEMİREL, FATİH KARAGÜMRÜK'LE ANLAŞTI

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra yayıncı kuruluşta Süper Lig maçlarını yorumlayan Volkan Demirel, teknik direktörlük kariyerine başlıyor. Francesco Farioli ile yollarını ayıran Fatih Karagümrük'ün Volkan Demirel ile anlaştığı iddia edildi. Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, Volkan Demirel ile görüşüp el sıkıştığı öne sürüldü.

VOLKAN DEMİREL YEDEK KULÜBESİNDE YER ALAMAYACAK

UEFA B Lisansı bulunan Volkan Demirel'in Karagümrük'te göreve başlaması halinde yedek kulübesinde yer alamayacağı öğrenildi. Genç çalıştırıcının teknik heyette UEFA A Lisans sahibi tecrübeli bir isme yer vereceği vurgulandı.

KENDİ EKİBİYLE GELİYOR

Fatih Karagümrük ile anlaşan Volkan Demirel'in İstanbul ekibine kendi ekibiyle geleceği belirtildi.

ŞOTA HEDEFİNE ACUN ILICALI ENGELİ

Süleyman Hurma'nın teknik direktörlük görevi için aklındaki ilk isim olan yakın arkadaşı Şota Arveladze'yi düşündüğü ancak Acun Ilıca'nın satın almak üzere olduğu Hull City'de görev almak için çalışma izni almaya çalıştığını belirterek, teklifi geri çevirdiği ifade edildi.